Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2021

    Bardzo szybka dostawa DPD w ciągu 3 dni. Nowy sterownik z trybem hybrydowym. Motocykl jest świetny. Dzięki, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Nie dobre opakowanie, miał małe uszkodzenia z powodu wysyłki, naprawiłem sam dobrze. E-bike jest bardzo ładny!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Mam 2,06 m wysokości i ważę 140 kg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Siodło jest odklejone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    https://youtu.be/wK7Gx9uMwc8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Doskonały rower, agilissima i faciel do użycia. Bardziej odpowiedni dla średnich / krótkich podróży niż dla długich podróży (dla tego preferuje się A20). Po zamknięciu jest bardzo kompaktowy, mieści się w bagażniku samochodu użytkowego. Zalecany głównie do użytku obywatelskiego, używam go w trybie wspomaganym, więc nie walczę, ale przynajmniej robię jakiś ruch.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Po obejrzeniu kilku recenzji, jak dobry był, kupiłem go i muszę powiedzieć, że jestem nieco rozczarowany. Składanie zajmuje dużo, wysokość pedałów jest bardzo niska i gra w zakrętach łatwo, a najgorszy jest poziom pedałowania, nawet przy małym zębatku nie przekracza 30km/h i pedałuje bardzo szybko. Jak na przejażdżkę w trybie elektrycznym to w porządku, ale niewiele więcej. I żadnego odblokowania, próbowałem wszystkiego i nie przekracza 25km/h, daj spokój... Miły, mały żółw, ale trochę więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Szybka dostawa 6-7 dni była dostarczona z DPD. Rower jest dobrze wykończony, wygodnie się siedzi i jeździ. Na poziomie 1 obsługa pedałów jest za mała! Wszystkie elektryczne poziom 2 i 3 idzie dobrze 25 lub 35 kmh ze mną 70 kg nawet prawie 40 kmh.!! Tylko wtedy błysk baterii jest szybko pusty! Bateria była prawie pusta po 15 km mix, a to za mało!! Wniosek, świetny rower tylko długie wycieczki nie idą. Dla miasta Mal skrót od zakupów, super! Niestety, bateria kończy się zbyt szybko! Mimo to nie do pobicia za cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Czarny był nieczynny i zaproponowałem zmianę zamówienia na białe, aby uniknąć czekania. Jednak rower jest bardzo dobry. Trzeba to sprawdzić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Spektakularny rower, Polecam go wszystkim 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft262 224
    • Ft260 896
    • Ft23 388
    • Ft388 359
    • Ft375 082
    • Ft370 435
    • Ft4 979
    • Ft341 888
    • Ft8 627
    • Ft99 577