Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2021

    Bardzo szybka dostawa DPD w ciągu 3 dni. Nowy sterownik z trybem hybrydowym. Motocykl jest świetny. Dzięki, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Nie dobre opakowanie, miał małe uszkodzenia z powodu wysyłki, naprawiłem sam dobrze. E-bike jest bardzo ładny!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Mam 2,06 m wysokości i ważę 140 kg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Siodło jest odklejone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    https://youtu.be/wK7Gx9uMwc8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Po obejrzeniu kilku recenzji, jak dobry był, kupiłem go i muszę powiedzieć, że jestem nieco rozczarowany. Składanie zajmuje dużo, wysokość pedałów jest bardzo niska i gra w zakrętach łatwo, a najgorszy jest poziom pedałowania, nawet przy małym zębatku nie przekracza 30km/h i pedałuje bardzo szybko. Jak na przejażdżkę w trybie elektrycznym to w porządku, ale niewiele więcej. I żadnego odblokowania, próbowałem wszystkiego i nie przekracza 25km/h, daj spokój... Miły, mały żółw, ale trochę więcej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Doskonały rower, agilissima i faciel do użycia. Bardziej odpowiedni dla średnich / krótkich podróży niż dla długich podróży (dla tego preferuje się A20). Po zamknięciu jest bardzo kompaktowy, mieści się w bagażniku samochodu użytkowego. Zalecany głównie do użytku obywatelskiego, używam go w trybie wspomaganym, więc nie walczę, ale przynajmniej robię jakiś ruch.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Czarny był nieczynny i zaproponowałem zmianę zamówienia na białe, aby uniknąć czekania. Jednak rower jest bardzo dobry. Trzeba to sprawdzić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Idealnie zapakowany, w doskonałym stanie, produkt jest dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Motocykl dotarł prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$1,579.99
    • US$744.99
    • US$544.99
    • US$649.99
    • US$889.99
    • US$899.99
    • US$749.99
    • US$499.99
    • US$1,099.99
    • US$919.00
    • US$1,159.99
    • US$1,559.99
    • US$1,355.99
    • US$1,359.99
    • US$1,029.99
    • US$1,109.99
    • US$729.99
    • US$1,849.99