Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(163)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(163)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Świetny multimetr dla początkującego/wszystkiego w jednym. NCV działa, ale nie przez ściany. Tempo działa. Zwykłe pomiary są zgodne z parametrami. Ma tylne światło do OCD, a tylne światła zapalają się w tym samym czasie. Auto jest wolne, jeśli wybierzesz tryb jest szybki. Prowadnice są dobre, bardzo szybko reagują na ciągłość. Jest trochę Flux, ale ogólnie dobra jakość budowy i funkcje za 25 dolarów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Niewiarygodny tester, duży wyświetlacz i pomiar jest prawidłowy, wątpliwości mam czas trwania baterii, z dwóch baterii może być krótki, z użyciem będzie widoczny. Wszystkie prawidłowe funkcje, zgodnie z opisem. Przy gumowym ochraniaczu guziki są trochę twarde, nic ważnego. Ogólnie zalecany tester.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Came produkt zakupiony równy zakupionego przyszedł w obiecanym terminie i do przed produkt wysokiej jakości i 2 podstawowe rzeczy tanie wysyłki i nie został obciążony zakupem na celni>pokaz dziękuję sprzedawcy i pracowników witryny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Ένα από τα καλύτερα πολύμετρα που έχω.... ακριβέστερο, ευανάγνωστο,μικρό σε μέγεθος....και τα έχει όλα!!!!!Μπράβο Banggood...πολύ γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonałe dla tych, którzy nie wiedzą zbyt wiele o elektryczności. Ponieważ automatycznie konwertuje, jeśli chcesz zmierzyć w DC lub ac, sprawdź natychmiast, czy chcesz zmierzyć przewodnictwo.Bardzo szybko dostać się do Portugalii na tydzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Amazing meter for the price. The LIVE AC voltage detect system is very handy when doing home renovations as you can easily check power points for presence of voltage. In EF mode, being close to wiring or power points will make the beep sound to warn of dangerous voltages. With the supplied cover OFF the meter, it is more sensitive to voltage detection though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Obiekt wygląda dobrze, materiały trochę sztywne, tak również osłona ochronna, co utrudnia nacisk trzech dostępnych przycisków, jeden powyżej i dwa boki. Dobre opakowanie, NCV może zbyt czułe inne pomiary w normie. Dobry wzrok, w sumie to dobry produkt, współmierny do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Niezawodny multimetr kompaktowy, dostępny i bardzo pomocny instrument specjalnie w mojej pracy również cena jest tego warta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dobry przyrząd pomiarowy, sprawdziłem dokładność pomiarów z legalizowanym Metexem. Świetny wynik, w zdjęciu pomiaru oporu 100 Ohm 0,5% bravo!!! Przyciski w sprawie są trochę twarde. Dziękuję Bangood i polecam urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    jako mały multimetr gotowości On jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,885
    • Ft8,699
    • Ft7,860
    • Ft14,013
    • Ft12,304
    • Ft7,860
    • Ft14,697
    • Ft13,982
    • Ft4,783
    • Ft9,227
    • Ft13,361
    • Ft5,591
    • Ft6,213
    • Ft8,202
    • Ft7,518
    • Ft13,671
    • Ft11,620
    • Ft2,483