Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2021

    Świetna szybka dostawa do Wielkiej Brytanii. Naprawdę dobrze zbudowany i wygląda całkiem dobrej jakości w środku. Grube druty i ślady lutowania. Ogromny wentylator &, który powinien obsługiwać ładunki. Mam nadzieję, że to ostatnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Szybka wysyłka, paczka nieuszkodzona, czeski magazyn. Przetestowałem urządzenie, a także komunikację z komputerem. Wszystko działa tak, jak powinno. Port komunikacyjny USB, przeniosłem się do panelu przedniego, między terminalami wejściowymi. Bardzo dobra placówka. (pol.). Dziękuję, panie i panowie z Banggood, dobra robota. Z chęcią kupię następnym razem. Translator- Szybki transport, pakiet nieuszkodzony, Republika Czeska. Mam urządzenie, również połączone z komputerem PC. Znakomite prace, jak zostało stworzone. Port przyłączeniowy USB, podłączam do panelu przedniego, pomiędzy źródłami wejściowymi. - Bardzo dobry towar, prawda? Dziękuję, dzięki i porady Banggood, dobra robota. Z chęcią kupię od ciebie następnym razem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Świetny programowalny i precyzyjne obciążenie, działa dobrze. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2020

    Ładny ładunek E. Elektroniczny ładunek zachowuje to, co obiecuje. Niestety, nie ma oprogramowania od producenta dla lepszej konfiguracji (Zapytałem producenta i powiedziano mi, że oprogramowanie nie jest jeszcze gotowe). Wyświetlacz może być dobrze odczytany, ale niestety wiele przegapiłem, jak podsumowanie Ah lub W, które testowałeś. Operacja jest przede wszystkim przyzwyczajona, ale jeśli zrozumiałaś zasadę, jest to również logiczne. Załadowałem obciążenie na stałe 380W, które działa bez problemów. Niestety nie można zmienić ustawień domyślnych dla wszystkich trybów badania. Kupiłem urządzenie do testowania własnych baterii Lipo do roweru.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Ta jednostka oferuje o wiele więcej, niż naprawdę potrzebuję (automatyzowany programowalny wyzwalacz i sekwencje obciążenia), ale gdy już przyzwyczaisz się do różnych interakcji menu regulacji, wydaje się być solidna i zdolna przerzucić każdy kawałek podanego 400W ładunku. Wentylator ma niską i wysoką prędkość, gdy wykrywa chłodzenie i może być trochę hałaśliwy, ale wolę, że zawsze włącza lub wypala niektóre tranzystory. Chciałbym też, żeby to miało jakieś zdalne tropy, ale mało istotne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    I just plugged in the device and the first thing that I see "comm error". Please help!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    very good electronic load. recomended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Kupiłem dwa takie w ciągu ostatniego roku. Trzeba trochę czasu, aby dowiedzieć się, jak działają wszystkie opcje menu, ale czas jest nagradzany niezawodnym źródłem obciążenia elektrycznego. Użyłem dwóch równolegle do osiągnięcia obciążenia do 750W. Jedyną cechą tych błędów jest wejście czujnika napięciowego. Oznacza to, że nie można ich używać do dokładnych testów rozładowania baterii, na przykład. Ogólnie polecam je jako urządzenie w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Świetny tester obciążenia, podręcznik może być lepszy, ale świetny zespół działa bardzo dobrze. Dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.99
    • US$239.99
    • US$179.99
    • US$31.99
    • US$229.99
    • US$172.99
    • US$68.99
    • US$59.99
    • US$77.99
    • US$71.99
    • US$509.99
    • US$159.99
    • US$219.99
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$68.99
    • US$189.99
    • US$1,119.99