Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Produkt jest fantastyczny, ma niesamowitą moc przy użyciu obu silników, z moim 90 kg łatwo osiąga 60 km/h i mierzy się z każdą wspinaczką. Niestety zostałem bardzo uszkodzony, z otarciami po obu stronach ciała, włamanie do ramki, widoczne zadrapania na wyświetlaczu i reflektor nie działa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Po miesiącu testów muszę przyznać, że ten skuter to prawdziwy pokaz. Potulny, ale działający z pojedynczym silnikiem, agresywny i silny z podwójnym silnikiem.. W stanie zmierzyć się ze stromymi wspinaczkami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przybył po prawie dwóch miesiącach.. Wygląda na to, że teraz próbujesz.. W każdym razie, ładna połowa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    To jest piękno maszynowe! Po prostu przyszło do mnie z bezużytecznym przednim światłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Element jest uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Przyszedł ze złamanym światłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Produkt przybył w doskonałym stanie po półtora miesiąca oczekiwania, więc powiedziałbym, że dobra wysyłka. Jeśli chodzi o korzystanie z tego skutera bardziej niż zadowolony, naprawdę dużo mocy i wspinanie wydają się proste drogi, w podwójnym silniku jest prawie niemożliwe, aby uruchomić zbyt nerwowy, podczas gdy do silnika sytuacja jest znacznie bardziej opanowana. Tylko negatywna uwaga malowanie niektórych elementów (w moim przypadku ramię przedniego pochłaniacza wstrząsów) nie jest dobrze zrobione, brakuje warstwy czerni, moim zdaniem w produkcji nie dali jej drugiej warstwy farby i deklarowana prędkość 70 km/h jest nieprawdziwa, Ze mną ponad tą wagę 65km w kilka km, które zrobiłem nie dotarł do więcej niż 62km / h, co jednak jest już więcej niż doskonała prędkość, również dlatego, że przy tej prędkości przód się rozpakowuje, więc moim zdaniem trzeba będzie wstrząsu kierownicy, Ale jak powiedział wcześniej moc jest tak dużo i wspinaczki nie czują w żaden sposób

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Które słowa mogą opisać ten monopattino: PAUROSO, kompletne, zalecane. Od mózgów do regulacji mocy silnika do prędkości tego monopatino bezpiecznie nie oznacza jakości, produktu i treści weramentu centralnego. Brave Odważne Odważne Odważne

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Witam, dostałem wczoraj skuter, zauważyłem, że przednie prawe światło nie działa

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Przyjechała nieco ponad miesiąc! To jest Ferrari! Wygląda seksownie! Prędkość maksymalna jest super i deflacja. - Większa prędkość byłaby zbyt niebezpieczna! Nie znam innych skuterów, ale negatywy byłyby ciężarem. Nie jest to wcale łatwe do transportu!!! To jest bardziej jak motorower hahah! Również nie dostałem 60 km przebiegu, ale lubię jeździć w/ dużych prędkości, więc spodziewać się może połowę przebiegu, jeśli jechać szybko i hamować często. Skuter Eswing ESM8 jest idealny do długich ścieżek cebulkowych. Bardzo wytrzymała i SUPER CRAZY Przyspieszenie w/ Dual Motors!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft474 236
    • Ft440 911
    • Ft961 292
    • Ft224 299
    • Ft1 057 421
    • Ft378 106
    • Ft448 601
    • Ft640 860
    • Ft448 601
    • Ft736 990
    • Ft134 578
    • Ft400 536
    • Ft897 206
    • Ft666 495
    • Ft432 580
    • Ft104 458
    • Ft320 429
    • Ft390 923