Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    A termék 9 nap alatt megérkezett. Express One futár hozta. Minőségi csomagolás. Kiváló minőségű termék. Hamarosan ki fogom próbálni, de az ismerőseim jókat mondtak a termékről. The product arrived in 9 days. Express One brought by courier. Quality packaging. High quality product. I will try it soon, but my friends have said good things about the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobrze wykonana paczka z tworzywami sztucznymi, które wstrząsają poduszką. Po ustawieniu wagi można odczytać w gramach, a temperaturę można dostosować w 4 poziomach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobry produkt, bardzo przydatny do drukowania w 3d i mają pla lub inne, bez wilgotności. Jest to trochę hałaśliwe, a podręcznik w języku angielskim i niemieckim niekoniecznie jest bardzo jasny, ale jednocześnie zrozumiały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo ciekawa oferta flash (-38€), Bez dodatkowych opłat (VAT, Cła), Otrzymany w 5 dni, zgodnie z zapowiedzią, Posłużenie przez DHL następnie doskonałe Colissimo, Karton trochę nietrafiony... Ale bez uszkodzeń, Produkt bardzo dobrze wykończone z ładnym ogłoszeniem i działa doskonale, Nie rozczarowany tym zakupem. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Przesyłka była super szybka (jak się spodziewano). Oryginalne opakowanie jest ładne i bezpieczne. Przywieziono przyzwoity podręcznik z produktem. Produkt wygląda ładnie, ale mam pewne obawy o trwałość. Plastikowa obudowa jest cienka, a wentylator jest mały. Ta cena mogła pozwolić na solidniejsze budowanie. Również kliknięcie przekaźnika nie jest zbyt zachęcające z tej perspektywy. Poza tym robi to, co powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    O produto chegou corretamente

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    To coś jest niesamowite. Zaoszczędziło mi bólu głowy. Wszystkie szpule pasują, oprócz tej AmazonBasic. Ale z drugiej strony, to bardzo zły żarnik, więc nie będę już go kupował. Jedynym problemem jest to, że musisz wyjść w reklamie po włączeniu, inaczej waga nie będzie właściwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonały, dobrze zapakowany, przybył idealny, polecam!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    I'm very happy with how they look and work. The integrated scale seems to be pretty accurate from my limited testing, and I'm looking forward to printing Nylon parts with this already! Delivery was extremely fast, as usual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przybywam w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft77 664
    • Ft113 648
    • Ft14 390
    • Ft44 976
    • Ft2 597
    • Ft1 382
    • Ft58 773
    • Ft80 663
    • Ft720
    • Ft170 622