Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Need little ESP adapter. The bottom as a sturdy acrylic plate (4.5mm!) which gives the board a very solid appearance. I made some additional photos. Maybe it helps someone for the decision.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Otrzymane 10 dni po zamówieniu! Zadziwiająco szybko jak na Kanadę! Bardzo ładna i kompaktowa jednostka! Działa bardzo dobrze z modułem ESP0-12E - bardzo wygodne podejście do przechowywania tych modułów i nie wymaga lutowania! Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Ten programista jest jego wart pieniędzy, łatwy sposób na zaprogramowanie esp po raz pierwszy. Używam tasmoty firmware, więc upgrafy są gotowe. Cieszę się, że kupiłem ten, po tym, jak zawsze bawiłem się w programowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Otrzymałam produkt kompletny i dźwiękowy. Szybka dostawa. Ale nie było opakowań kartonowych mogło być lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo ładna deska. Działa zgodnie z oczekiwaniami. Potrzebuje dobrej jakości kabla danych USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Gładka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wydaje się być użytecznym deską do programowania i testowania. Jeszcze nie próbowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Płonąca deska działa bez zarzutu. Ponieważ używa IC serii Ch340 usb, nie potrzebuję nowego sterownika. Włączyłem program, uruchomiono esp Flashing i uruchomiono spalanie Firmware. Mogę to polecić, jeśli masz duże esp barards!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Wygląda na świetną obsługę modułów ESP01 i ESP12. Poza konwerterem prądu stałego do 3.3V w małych przypadkach. Nie jestem pewien, że wystarczy do debugowania z przekaźnikiem cewkowym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Miło, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 314
    • Ft2 976
    • Ft2 314
    • Ft4 632
    • Ft9 267
    • Ft3 042
    • Ft2 645
    • Ft1 321
    • Ft1 321
    • Ft2 778