Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Bardzo ładny aparat za jedyne 10 euro. Użyłem kodu IDE i przykładu i działa idealnie. Trzecie zdjęcie pokazuje widok kamery na serwerze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Świetny produkt za dobrą cenę! Bawiłem się nim przez kilka godzin i byłem z niego bardzo zadowolony. Dostawa była również o wiele szybsza niż się spodziewano naprawdę dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Product as description. Tested ok working as expected. Recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Przyszedł szybko i był bardzo dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Świetna, niedroga kamera do projektów io. Weź ten zestaw z planszą, jeśli jeszcze go nie masz. Espcam nie posiada portu USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Jeszcze go nie użyłem, ale mam robota łazika i zamierzam go użyć do nawigacji. To powinno być super zabawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobrze spakowane, dokładny opis, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Przybywam dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Zrobiłem test z kamerą i wszystko działa idealnie, polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dotarłem bezpiecznie, jeszcze go nie przetestowałem. Skomentuje, gdy go przetestuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Ładny esp32

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$26.33
    • US$13.79
    • US$8.19
    • US$18.47
    • US$114.99
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$14.99
    • US$7.99
    • US$39.99
    • US$19.62
    • US$6.99
    • US$6.89
    • US$39.90
    • US$8.99
    • US$122.99
    • US$15.74