Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2570)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2570)
    • 5 Star(2480)
    • 4 Star(85)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Rzeczy dotarły bardzo szybko. Jednak jeden z dwóch zamawianych modułów został uszkodzony. Jeden rząd sworzni był wygięty, a pojemnik ESP 32 ściśnięty. Mamy nadzieję, że zadziała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Świetne deski do użycia z asystentem domowym i dodatkiem ESPHome. Dodaj drukowaną obudowę 3D (kilka można znaleźć na Thingsverse) i masz tanie kamery internetowe do monitorowania rzeczy w domu. Jakość wideo nie jest dobra, ale używam ich do podglądania wskaźników w piwnicy, więc są wystarczająco dobre dla moich potrzeb. Największym przekrętem jest to, jak trudno jest uruchomić złącze antenowe zewnętrzne. Jestem całkiem dobry w lutowaniu, ale część, którą musisz przenieść jest wyjątkowo mała! Szkoda, że nie zrobili z tego skoczka.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Po pierwsze nie ma portu USB, więc musi podłączyć FT232 USB. Albo odbierasz Arduino lub inne ESP32, aby użyć USB do wysyłania danych do ESP- Camera. (https://www.youtube.com/watch?v=q-KIpFIbRMk) Potrzebuje stałej 5V, aby działać poprawnie. Więc Arduino nie dostarczy zbyt dużej mocy. Podłączyłem go do zewnętrznego źródła zasilania. Posiada nagrywanie wideo, ale tylko przez krótki czas i nie jest to świetna jakość. Wgrałem kilka zdjęć z kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Mała deska z kamerą. Nie miałem jeszcze okazji go zaprogramować, ale wygląda na świetny zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Używał interfejsu MB-340G do połączenia z laptopem arduino.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Produkt ten jest w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra. Poważny i prawidłowy sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Mam nadzieję połączyć się z moim ekranem Uno r3 i tft 2.4 zrobić kamerę WiFi do umieszczania filmów nie jestem pewien co mam zrobić ale wiem że to będzie zabawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    EN: Otrzymałem to, co kupiłeś. Bardzo dobrze, Transport zgodnie z przepisami.. Może jeszcze 2-3 dni, ale informowany z wyprzedzeniem. Jeśli to zadziała? Produkt, który tylko do programowania będzie znany.. Ale to już kolejny problem.. Musisz być uczciwy na razie z zakupem i transportem.. EN: Otrzymano to, co zostało zakupione. Bardzo dobrze. Transport zgodnie z przepisami... Może 2-3 dni więcej, ale informowany z wyprzedzeniem. Czy to działa? Produkt, który będzie znany tylko do czasu programowania =PUNC= ale to jest kolejna kwestia =PUNC= Musimy być w tej chwili fair z zakupem i transportem =PUNC= Zalecane!! Zmieniłem się z Aliexpress na Banggood. Warto spróbować..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Arrived. Not tested yet. But i bought some from here, and all of them worked before. So i'am not afraid. Megérkezett. Még nem teszteltem, de rendeltem már innen korábban párat. Eddig kivétel nélkül mindegyik működött, így cseppet sem aggódok miatta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo dobry moduł. Oba zakupione moduły zostały rozbłysnięte bez problemów przy pierwszym próbie. W bardzo kiepskich warunkach oświetlenia zmierzchu obraz jest wyraźnie widoczny. Polecam do zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 524
    • Ft6 696
    • Ft1 218
    • Ft3 967
    • Ft913
    • Ft1 279
    • Ft5 493
    • Ft4 165
    • Ft3 170
    • Ft1 524
    • Ft1 524
    • Ft1 829
    • Ft2 440
    • Ft3 041
    • Ft33 892
    • Ft16 669
    • Ft5 493
    • Ft1 218