Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(318)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(318)
    • 5 Star(306)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2019

    Perfect, works as expected. Don't forget to use a 3.3V Serial adapter to upload the sketch, 5V won't damage the board but upload will fail. Once data is uploaded, I had to power the board thru 5V pin. If powering with 3.3V, it starts but fails to initialize camera. I made a little proto board to easily plug USB/serial adapter and USB power, and with a jumper to enable programmation mode (GPIO0 to ground), cf attached pictures

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Czas wysyłki (5 dni do Wielkiej Brytanii) był doskonały. Udało mi się to naprawić używając tego https://www.youtube.com/watch?v=MicAM_A0_lU Ale kamera nie może się skupić. Wygląda na to, że jest naprawione - nie mogę przekręcić soczewki Umieściłem soczewkę okularową z przodu i trochę się poprawia - ale nie nadaje się do użytku Dołączam dwa zdjęcia, pokazują dokument słów po lewej stronie, a kamera jest nieostrzona po prawej stronie Drugi obraz to użycie soczewki okularowej, aby poprawić ostrość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    I cannot get it to work, I can use it without the camera but when I try with the camera I cannot get it to work as a web camera. The ESP refuses to communicate with the camera although the camera seems to be recognized. If you decide to use the antenna that came with it you will need to move the resistance near the SMA connector. My module came setup for the on board antenna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Po takiej frustracji, że mój IDE jest na bieżąco, ten mały sprzęt zadziałał na swój dziewiczy lot. Zakres jest krótki na 3Volts i anteny pokładowej, ale powinien się świetnie postarać, gdy mam mod anteny bat. Jakość obrazu jest dobra na 800 X 600. Korekty są łatwe i mogę znaleźć ustawienia, które odpowiadają moim oczekiwaniom. Zaryzykuję i zarekomenduję to jako świetny projekt kamery. Nie można się pomylić z ceną Banggood i dość szybką wysyłką.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Co za wspaniały moduł. Obecnie ustawienie jako kamera poklatkowa - co za bryza. Nie zapomnij wziąć programatora FTDI - jeśli jeszcze go nie masz (Nie ma pokładowego portu USB) i karty micro SD do przechowywania zdjęć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Zakupił 3 takie moduły.... Mam nadzieję, że anteny podniosą zasięg WiFi.... Czy oprócz tego moduł aparatu może być zmodernizowany??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Dobry produkt. Mam nadzieję, że działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Perfect product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobra jakość i cena za zestaw. Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Zamówiłem wersję z zewnętrzną anteną i moduł miał rezystor mikro0ohm, który już łączy złącze UFL. Z tego powodu jestem bardzo szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$14.63
    • US$214.84
    • US$10.49
    • US$56.99
    • US$19.99
    • US$6.99
    • US$54.27
    • US$32.99
    • US$45.99
    • US$16.09
    • US$9.19
    • US$30.44
    • US$29.34
    • US$163.99
    • US$7.99
    • US$77.99
    • US$529.99