Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2022

    The product is of the quality I expected. Shipping was fast, product arrived safe and sound. Thanks to the seller and the manufacturer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Dobry produkt i cena 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Arrived in 23 days. Looks good. I didn't try it yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    To działa, to działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Funziona bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Niestety, kamera nie zadziałała. Zastępstwo po złożeniu skargi bez problemu. Komunikacja z serwisem nie była trudna (zamówiono zdjęcie, kod na oryginalnym opakowaniu). Tak więc nie zawsze należy natychmiast wyrzucić opakowanie. Wolałbym go odebrać na jakiś czas. Moduł zamienny zadziałał od razu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Nie, nie, nie, nie. Port kamery był trochę spalony, ale nie krytyczny. Kamera działa, aby zaoszczędzić trochę czasu na zapoznanie się z odpowiednim typem modułu. W Arduino wybierz: Narzędzia -> Tablica -> ESP32 Arduino -> AI Myśliciel ESP32-CAM. Wybierz przykład jako punkt wyjścia: Plik -> Przykłady -> ESP32 -> Aparat -> W przykładzie unkomentuj tylko linię „ssid" i zmień „hasło", aby pasowało do Twojej sieci. Kompilacja i wysyłanie. Po uruchomieniu należy zobaczyć: WiFi podłączony 12:25:37.186 -> Kamera gotowa! Użyj 'http://192.168.xxxx', aby połączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Moduł z kamerą jest zabawny. Dostawa trwała kilka dni (CN). Jestem bardzo zadowolony i mam zamiar kupić więcej modułów. Komunikacja ze sprzedawcą przebiegała bezproblemowo. Skarga została szybko rozpatrzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Jestem zadowolony z jakości tego produktu. Banggood nie dostarczyła mojego adresu jak zwykle, zamiast tego musiałem jechać daleko, aby odebrać paczkę „bez recepty"!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$9.19
    • US$163.99
    • US$6.99
    • US$214.84
    • US$8.04
    • US$9.99
    • US$56.58
    • US$23.09
    • US$45.99
    • US$10.49
    • US$29.20
    • US$23.32
    • US$58.89
    • US$56.99
    • US$15.99
    • US$35.99
    • US$9.99