Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2022

    Dobra mała platforma, która nie została jeszcze zbadana i wykorzystana. Posiada wczytany kod demo i działa z pakietu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    really nice little board, I’m running MicroPython on it, and have a blog series. shared code on GitHub as fivebyfive project.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    absolutely brilliant.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Arrived well packed. Everything according to description!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    /* Przetestowane na ARDUINO IDE https://github.com/01Space/ESP32-C3FH4-RGB - > Błąd 5 pod adresem 0x01///z użyciem wtyczki sh1.0mm Twarde piny = - > SCL= 9 - > SDA= 8//wygląd sprzeczny z led pin - > MISO = 5 - > MOSI = 6 - > SS = 7 (ang.) - > SKK = 4 Wyślij ponownie naciśnięcie klawisza B usbc na boot =włączone ustawienia dla konsoli szereg.printg g Nie znaleziono innego sposobu włączenia konsoli niż wysyłanie skryptu bez naciśnięcia klawisza B Nadal konfiguracja seri.print Dont show - > Skanowanie w poszukiwaniu urządzeń I2C... - > Nie znaleziono urządzeń I2C Nie znaleziono ss1306 na i2C Wyłączenie macierzy ledowej nie przyniesie więcej błędu ic2 Chyba ic2 i macierz led mają ten sam pin 8 */

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Zarząd ESP32-C3 przybył 4 tygodnie wcześniej niż ogłoszono. Przetestuj go za pomocą Arduino IDE 1.8.19 i ESP32 SDK 2.0.2. Tryb programowania jest jak zawsze, przytrzymaj przycisk użytkownika (GPIO9) i naciśnij reset(chip_en). LED, Wifi pracy jako AP / Client+Webserver i BT. Nadal pracuję nad podłączeniem natywnego USB do monitora seryjnego Arduino IDE. Uwaga: Płyta działa tylko z kablem USB-C do USB-A. Z kablem USB-C bez zasilania! (sprawdzony z zasilaczem, komputerem, smartfonem)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Świetna karta, szkoda, że trudno jest wdrożyć czujniki I2C. 4-pinowy port wymaga specjalnych kabli, również w obu kartach po kilku testach interfejs i2C przestał działać całkowicie. Spróbuję ponownie zainstalować firmware i IDE i spróbować na innym komputerze, aby sprawdzić, czy jest to błąd kompilacji lub błąd karty. Jednak nadal jest bardzo ciekawe opakowanie, za jego cenę są idealne dla hobby i zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Po raz kolejny iI otrzymał przedmiot, który nie działa poprawnie. Jest to czwarty z tych elementów, które nie działają poprawnie i nie zrobiłeś nic, aby mi pomóc. Nie ma nawet odzewu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Received it fast and was impressed by the size. Getting it to work though took longer than expected. The code provided by the GitHub repository is not working. See my GitHub fork for fixes / details.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Bardzo ładna, mała tablica rozwoju z małymi neopikseliami. Pokaż ładne demo out-of-box (kod Arduino). Flash jeden z mikropython i trzeba zbadać więcej wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.79
    • US$3.99
    • US$2.49
    • US$8.07
    • US$6.20
    • US$3.99
    • US$4.59
    • US$4.99
    • US$3.99
    • US$8.07
    • US$4.59
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$6.92
    • US$47.34
    • US$17.53
    • US$19.99
    • US$9.23