Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2022

    Dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (11 dni kalendarzowych od zamówienia). C3 ostatnio stał się moim drugim ulubionym mikrokontrolerem (po 328P). Ten moduł ma kompaktowy współczynnik kształtu, a mały LCD jest zaskakująco przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (12 dni kalendarzowych od zamówienia). C3 jest jednym z moich ulubionych mikrokontrolerów, oferuje doskonałe połączenie wydajności, energii i możliwości IO. Ten wariant ma ograniczone IO, ale super kompaktowy współczynnik kształtu i LCD, który jest bardziej przydatny niż się spodziewałem. Jest to dobra cena i chętnie go polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (12 dni kalendarzowych od zamówienia). Ten moduł C3 ma kompaktowy współczynnik kształtu i dobre połączenie IO i wydajności. Mały LCD jest przydatnym bonusem i chętnie polecam te tablice deweloperskie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (13 dni kalendarzowych od zamówienia). C3 oferuje dobre połączenie wydajności i możliwości IO, a Tony LCD jest przydatnym bonusem. Kupiłem kilka takich dla mojego laboratorium z elektroniką hobbystyczną i prawdopodobnie kupię jeszcze kilka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Dobrze zapakowany i doskonały czas dostawy (11 dni kalendarzowych od zamówienia). C3 oferuje dobre połączenie wydajności i możliwości IO, a LCD jest przydatnym bonusem w tym module. Z przyjemnością polecam ten moduł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Genialny, mały moduł. Działa 1a, typowy MCU, Oled jest mały, ale nadal łatwy do odczytania. Jestem pod wrażeniem! Polecam! Wysyłka do Berlina została wykonana przez Hermesa na 2 tygodnie. bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Zdumiewająco mały mikrokontroler z wyświetlaczem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Bardzo ładnie, użyję go do zrobienia rakiety.👽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Jest bardzo mały, ale działa bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Ładny mały ekran i wydaje się działać całkiem dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.59
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$25.99
    • US$12.99
    • US$8.99
    • US$17.24
    • US$4.37
    • US$29.99
    • US$95.30