Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • vespora
    BR
    16/04/2018

    Ótimo helicóptero. Estável. Resistente acabamento perfeito. Helicóptero escsls modelo do seriado dos anos 80 eu acho (Águia de Aço).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2019

    most stable 4ch heli i had

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Hello my friends who are reading this review.. I ordered this Airwolf on May 27,2021 THURSDAY. at 4:34 pm US time..and it arrived on SATURDAY, MAY 29TH 2021 AT 3:30 PM US.TIME..SO AS YOU CAN SEE..THIS WAS VERY, VERY FAST SHIPPING FROM BANGGOOD..AND I WILL TRULY BE DOING MORE BUSINESS WITH THEM.. JUST REMEMBER..BEFORE YOU ORDER..MAKE SURE YOU PICK WHERE YOU WANT IT SHIPPED FROM..THIS WILL LET YOU KNOW HOW FAST IT WILL BE DELIVERED...IM IN THE US. SO I HAD IT SHIPPED FROM INSIDE THE US...I GUESS THEY HAVE A WAREHOUSE IN THE US..SO I COULD CHOSE FROM WHERE I WANTED IT SHIPPED FROM..I GUESS THEY WILL GIVE YOU THAT CHOICE WHEN YOU PUT IN YOUR MAILING ADDRESS...ANYWAY MY FRIENDS.. ..ENJOY..ENJOY..AND I GIVE BANGGOOD..👍👍👍👍👍 ..and a big THANK YOU..😊😊😊

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Pakiet przybył bardzo dobrze zapakowany, zabawka działa doskonale, jest to bardzo dobry helikopter do zabawy w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Ładnie, lepiej niż się spodziewałem. Naprawdę lubię ten mały helikopter. Zamówię kolejny w przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Produkt się pomylił. Nabyłem pełną wersję z radiem, a oni wysłali mi wersję BNF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonały przybyłem przed oczekiwanym czasem spełnił wszystkie moje oczekiwania, a teraz do latania!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Chociaż nadajnik jest oznaczony jako tryb 2, kije są trybem 1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Zapakuj uszkodzone Po, ale produkt ok!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    gostei muito desse RC Scala ele é compacto mas funcional para aprender ou para voar em locais com menos espaço é ideal

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45,529
    • Ft19,594
    • Ft17,891
    • Ft16,626
    • Ft22,210
    • Ft50,903
    • Ft41,293
    • Ft16,349
    • Ft15,176
    • Ft8,944
    • Ft16,040
    • Ft21,902
    • Ft27,455
    • Ft91,628
    • Ft45,529
    • Ft76,822
    • Ft118,441
    • Ft6,784