Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Świetny model, bardzo dobrze wykonany, wyposażony w dobry osprzęt, pianka z której jest zrobiony jest twarda, posiada gładka powierzchnie, skrzydła są bardzo sztywne osadzone na węglowym kwadratowym dźwigarze, dzięki systemowi szybkiego montażu model może być gotowy do lotu w 5 min ! Super. Na przesyłkę czekałem 2 miesiące , ale to dlatego że jechała pocztą kolejową. Całość jest świetnie zabezpieczana w fabryce do transportu, Udało mi się trafić go w super cenie 850 zł na krótkiej tygodniowej ofercie. Za miesiąc gdy będzie cieplej zrobimy pierwsze obloty :) Model jest dość ciężki, ale powinien być stabilny przy silniejszym wietrze... Kupujcie bez wahania jeśli traficie w takiej cenie jak ja :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    BARDZO dobra jakość!!! Bardzo duże!!! Świetny samolot - jeszcze większa cena!!! Nie mogę się doczekać, by ją oczarować, ❤️

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP3
    US
    09/11/2021

    /Świetny samolot! Montaż odbywał się w sposób prosty. Wszystkie części mocno się zerwały. Dodałem odbiornik, baterię i trochę ołowiu w nosie. Potem zrobiłem mały program i zrzuciłem go z klifu! Przy wietrze 15 km/h na stoku będzie latać, ale silniejszy wiatr będzie dla zabawy. Jest dużo mocy, chociaż miałem małe kłopoty po podłączeniu kilku kamer 2oz. Lata wystarczająco szybko jak dla mnie, ale ja też nie próbuję. Jest trochę ciężki, więc to musi być wyjątkowy dzień, żeby złapać termę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Dotarł bezpiecznie i bezpiecznie, choć transport morski trwał 8 tygodni. Nie ma problemu z montażem. Byłoby lepiej, gdyby ten samolot miał następujące cechy: 1) Panel pomiarowy do ESC jest przyklejony i praktycznie nie ma możliwości obsługi ESC. Byłoby lepiej mieć dostęp do przedziału ESC. 2) Servos są przyklejone. Lepiej byłoby mieć sposoby na obsługę / wymianę serwo. 3) Skrzydła są zatrzaskowane na miejscu, a jedynym sposobem na ich zdjęcie jest 'wysiłek'. Te zatrzaski przestaną działać, a ja boję się, że skrzydła odpadną w powietrzu. Potrzebne śruby, żeby przytrzymać ich na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zajęło mi to ponad miesiąc, aby otrzymać moje zamówienie. Śledzenie USPS było bardzo słabe. Paczka została zmiażdżona, a zawartość uszkodzona. Próby dotarcia do obsługi klienta pozostały bez odpowiedzi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Otrzymany pakiet z niewielką ilością uszkodzeń, ale Glider NIE został uszkodzony 😁 Żegluga była szybsza niż oczekiwano 👍😃 więc będę latał w ten weekend!!!!Wielką usługę Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Złącza dla serwerów są bardzo małe. Mam nadzieję, że przetrwają....zastanawiają się, dlaczego nie zaprojektowali ich większych. Poza tym, świetny samolot. Ale jeszcze nie poleciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Witam, przybył w 4 dni, zrobione 12 listopada, idealne opakowanie, sprawdziłem wszystko idealne, teraz muszę to zbudować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    locks good,I say more when it flies okay,thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Wygląda na solidną konstrukcję, budowę, materiały i bardzo wysoką jakość; szczerze mówiąc, wyższą niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft88 353
    • Ft86 475
    • Ft41 014
    • Ft64 388
    • Ft55 644
    • Ft149 264
    • Ft13 995
    • Ft28 055
    • Ft24 737
    • Ft32 228
    • Ft32 925
    • Ft35 545
    • Ft23 731
    • Ft11 052
    • Ft45 116
    • Ft22 784
    • Ft26 365
    • Ft37 769