Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(49)
    • 5 Gwiazda(43)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2020

    Niesamowita konstrukcja, niewyobrażalnie gęsta piana. Porównanie z włókna szklanego nie jest nierozsądne. Ale mało dobrych czarnuchów. Jeden z serwisów zabrał sprzęt z pudełka. I miałem pęknięcia w opuszkach skrzydeł. Kolejnym minusem jest absolutna głupota sposobu, w jaki klapy są zawiasy. Prawie nie ma podróży po powierzchniach klap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Świetny model, bardzo dobrze wykonany, wyposażony w dobry osprzęt, pianka z której jest zrobiony jest twarda, posiada gładka powierzchnie, skrzydła są bardzo sztywne osadzone na węglowym kwadratowym dźwigarze, dzięki systemowi szybkiego montażu model może być gotowy do lotu w 5 min ! Super. Na przesyłkę czekałem 2 miesiące , ale to dlatego że jechała pocztą kolejową. Całość jest świetnie zabezpieczana w fabryce do transportu, Udało mi się trafić go w super cenie 850 zł na krótkiej tygodniowej ofercie. Za miesiąc gdy będzie cieplej zrobimy pierwsze obloty :) Model jest dość ciężki, ale powinien być stabilny przy silniejszym wietrze... Kupujcie bez wahania jeśli traficie w takiej cenie jak ja :)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    BARDZO dobra jakość!!! Bardzo duże!!! Świetny samolot - jeszcze większa cena!!! Nie mogę się doczekać, by ją oczarować, ❤️

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zajęło mi to ponad miesiąc, aby otrzymać moje zamówienie. Śledzenie USPS było bardzo słabe. Paczka została zmiażdżona, a zawartość uszkodzona. Próby dotarcia do obsługi klienta pozostały bez odpowiedzi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Połamane końcówki złamanych skrzydeł Ostatni zakup na Bangood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Dotarł bezpiecznie i bezpiecznie, choć transport morski trwał 8 tygodni. Nie ma problemu z montażem. Byłoby lepiej, gdyby ten samolot miał następujące cechy: 1) Panel pomiarowy do ESC jest przyklejony i praktycznie nie ma możliwości obsługi ESC. Byłoby lepiej mieć dostęp do przedziału ESC. 2) Servos są przyklejone. Lepiej byłoby mieć sposoby na obsługę / wymianę serwo. 3) Skrzydła są zatrzaskowane na miejscu, a jedynym sposobem na ich zdjęcie jest 'wysiłek'. Te zatrzaski przestaną działać, a ja boję się, że skrzydła odpadną w powietrzu. Potrzebne śruby, żeby przytrzymać ich na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Ok po kilku początkowych problemach ten model jest fantastyczny upewnić się, że zmniejszyć powierzchnie sterowania trzeba tylko poruszać się o 15 mm nie jak to przychodzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Wszystko jest w porządku - za pieniądze, powyżej - przeciętny model - doskonale zapakowany Zalecany akumulator nie zmieści się do modelu bez modyfikacji!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Szkoda... bo są dobre pomysły.. Ale nie można nawiązać kontaktu w ogonie, tak małej i delikatnej płaszczyźnie. Jeden kontakt nie działa dobrze i nie ufam latać. Nie mógł nawet zdążyć na pierwszy lot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP3
    US
    09/11/2021

    /Świetny samolot! Montaż odbywał się w sposób prosty. Wszystkie części mocno się zerwały. Dodałem odbiornik, baterię i trochę ołowiu w nosie. Potem zrobiłem mały program i zrzuciłem go z klifu! Przy wietrze 15 km/h na stoku będzie latać, ale silniejszy wiatr będzie dla zabawy. Jest dużo mocy, chociaż miałem małe kłopoty po podłączeniu kilku kamer 2oz. Lata wystarczająco szybko jak dla mnie, ale ja też nie próbuję. Jest trochę ciężki, więc to musi być wyjątkowy dzień, żeby złapać termę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$69.99
    • US$70.99
    • US$82.99
    • US$83.99
    • US$109.00
    • US$34.49
    • US$94.99
    • US$72.44
    • US$149.99
    • US$52.99
    • US$119.99
    • US$32.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$206.99
    • US$84.99
    • US$31.99