Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Ricardo
    PT
    26/03/2022

    https://youtu.be/CUFJbeHKhYk Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Dobra jakość obrazu, dzień i noc. Łatwy w instalacji. Łatwy w użyciu. Bardzo dobra jak na tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Uszkodzone opakowanie Kamery 3 godz Złamana mysz i bardzo krucha Uwaga w języku angielskim, podczas gdy materiał i dostarczone we Francji! Nierozwiązane roszczenie o zwrot kosztów? Aby zrobić z Paypal do zwrotu pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    bardzo dobry materiał polecam, ponieważ nawet poza moim domu zawsze mogę zobaczyć i obrócić wszystko mówi mi to, co zapewnia mi go brzmi, że w moim domu i mogę z nim porozmawiać i usłyszeć to, co mi naprawdę bardzo dobre, bardzo dobre, bardzo dobre i wiele innych, że Nie próbowałem jeszcze bravo sprzedawców tej witryny miałem już kupiłem te na górze i dla mnie drogie dziękuję jeszcze raz i iść jeśli oczy zamknął marsz musi mieć piorun w którym upuściłem tę kamerę w przeciwnym razie reszta na rynku nie mam Nie umieścić wszystkie moje trzy, że jego funkcja działa bardzo dobrze i super zastosować na laptopie dużo super ustawień berny (łac

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    The goods were delivered, perfectly packaged, no damage. the cameras work without problems both on a PC and on a phone via the app. Great work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Bardzo szybka dostawa i w dobrym stanie, w metropolii Francji. Za miesiąc otrzymam go na Martynice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Tutto bene, installazione veloce... Solo una domanda... Sono waterproof?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Ok, 1 próba kamery i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Dobrze, jak się mówi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Gorący produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$99.99
    • US$59.99
    • US$26.99
    • US$12.99
    • US$129.99
    • US$19.54
    • US$38.66
    • US$58.89
    • US$162.99