Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Niezły produkt, silny sygnał, widok kryształu, czuły ruch, ale powinieneś ustawić na codzienne resetowanie powoduje czasami pęknięcia nvr. Nie można połączyć się z komputerem, tylko przez smartfon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    W porządku 😃👍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Dobry produkt i szybka dostawa według szacunków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2017

    I bought a 1tb hard drive and monitor, switch it on and all is plug and play. took about 10 minutes to set up. None of my previous cams have been this easy . The quality and pictures are great and very easy to use. very great value and works well with the pc and android

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    Finalmente após 2 meses e meio de envio o produto chegou a caixa da embalagem um pouco danificada mas o equipamento a funcionar na perfeição.Tenho de salientar que o atraso da entrega numca foi da Banggood Mas da empresa de transporte!! Aconselho e recomendo compras na Banggood. Obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    Produto perfeito Muito fácil de configurar recomendo Foi tributado em 300 reais Então vale a pena

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2017

    have caught many thieves and a accident

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Wydaje się być dobrym produktem i jest prawdziwy plug'n play, jako kilka wad projektu (tak jak myślę) pozycja anteny byłaby lepsza, gdyby była z boku lub z góry, aby nie zaburzać ruchu w pozycji kąta kamery. Włączyć go na router i mój telewizor plazmowy kablem HDMI nie może oglądać kamery na żywo w TV, ale na moim PC z opcją EseeCloudbut nie widać odtwarzania. Więc podłączam to do telewizora, który służy mi jako monitor PC działa świetnie mają wszystkie czułości.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Η συσκευασία άθικτη! όλα καλά μέσα, φαίνεται πολύ προσεγμένο προϊόν. όταν στηθεί με το καλό τα κάνα λέμε!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 468
    • Ft30 123
    • Ft28 602
    • Ft64 814
    • Ft77 595
    • Ft57 815
    • Ft5 913
    • Ft87 363
    • Ft42 295
    • Ft48 686
    • Ft5 474
    • Ft3 679
    • Ft1 671
    • Ft13 995
    • Ft2 675
    • Ft24 950
    • Ft2 675
    • Ft10 374