Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Niezły produkt, silny sygnał, widok kryształu, czuły ruch, ale powinieneś ustawić na codzienne resetowanie powoduje czasami pęknięcia nvr. Nie można połączyć się z komputerem, tylko przez smartfon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2017

    I bought a 1tb hard drive and monitor, switch it on and all is plug and play. took about 10 minutes to set up. None of my previous cams have been this easy . The quality and pictures are great and very easy to use. very great value and works well with the pc and android

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    Finalmente após 2 meses e meio de envio o produto chegou a caixa da embalagem um pouco danificada mas o equipamento a funcionar na perfeição.Tenho de salientar que o atraso da entrega numca foi da Banggood Mas da empresa de transporte!! Aconselho e recomendo compras na Banggood. Obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    W porządku 😃👍

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2017

    Produto perfeito Muito fácil de configurar recomendo Foi tributado em 300 reais Então vale a pena

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2017

    have caught many thieves and a accident

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Dobry produkt i szybka dostawa według szacunków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Η συσκευασία άθικτη! όλα καλά μέσα, φαίνεται πολύ προσεγμένο προϊόν. όταν στηθεί με το καλό τα κάνα λέμε!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Zgodnie z opisem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 825
    • Ft32 490
    • Ft38 224
    • Ft67 850
    • Ft81 548
    • Ft95 290
    • Ft76 451
    • Ft77 629
    • Ft50 966
    • Ft10 828
    • Ft9 362
    • Ft20 066
    • Ft8 827
    • Ft4 412
    • Ft25 481
    • Ft18 473
    • Ft8 091
    • Ft42 585