Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Używamy tej kamery przez tydzień, ta kamera wysysa moje baterie jak lody na pustyni. Wszystkie baterie mierzone 4,18V lub wyższe dla 6 szt. po 18650, a ich aktywność nie trwała nawet 24H. Ale poza tym wszystko wydaje się dobre. Łatwe ustawienia i duża możliwość zdalnego sterowania kamerą, aby mieć pełny obraz tego, co dzieje się wokół aparatu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Idealnie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Uwielbiam ten aparat 😍 wszystkie moje konie. Bardzo ładnie w nocy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Lokking solidnej budowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dziękujemy produkt przybył szybko Nadal zainstalowałem 👏

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Logística de proasta calitate

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Dla wszystkich kolorów mieszkających we Włoszech. Kiedy kamera nie będzie działać prawidłowo i LED zawsze będzie czerwony, ale wystarczy skontaktować się z centrum serwisowym ESCAM i wysłać APN SIM, którego zamierzacie użyć, a oni dokonają aktualizacji specjalnie dla Ciebie i wszystko jest załatwione. Czekam na remizę od miesiąca i muszę powiedzieć, że działa całkiem nieźle. Czasami nie mogę się połączyć, ale może to z powodu niezbyt wysokiego sygnału operatora (KENA MOBILE), jakkolwiek wydaje się być połączony, mogę przejrzeć nagrania wykonane na karcie SD. Jestem zadowolony z pomocy BANGGOOD, ponieważ byli gotowi do odbioru produktu i jestem zadowolony z pomocy ESCAM, która jest zawsze gotowa do interwencji w razie problemów.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Bardzo słaba obsługa kamery przybyła po długim oczekiwaniu. Tylko po to, by ustalić, że celnicy muszą być opłacone. Następnie po oczyszczeniu i dostarczeniu jednostka jest wadliwa nie łączy się z wifi nie można uzyskać niebieskiego światła do pracy dla parowania. Sam aparat ma bardzo słaby obraz i nie ma baterii w cenie l. Trzeba wydać kolejne 40 funtów na baterie, tylko po to, aby stwierdzić, że terminale połączeń są wadliwe i nie mogą nawiązać kontaktu z pozytywnym odbiornikiem akumulatora. po kontakcie z banngood usług dla klientów w celu zwrotu lub wymiany. Wciąż czekam bez odpowiedzi. Ogólnie nigdy nie zamówi z tej strony więcej dużo lepiej używać aliexpress niż to kowbojska witryna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Po francusku, bo komentarz tylko dla Francji. Kamera działa, ale... To może wydawać się bardzo trudne do przygotowania za pierwszym razem. Potrzebujemy kompatybilnej sieci. Na cdiscobat lub auchan Mobile i inne MVNO, to nie zadziała . (testowany ). Więc pracuję z Free chip, ale uważaj również z 3 4G bary na moim tel i bardzo dobrą prędkością, (reusii raz to nic na tej stronie ). Na innej stronie, w końcu byłem w stanie skonfigurować kamerę (200 m od anteny Free). Ulepszanie firmowe możliwe wtedy i działa całkiem dobrze od tygodnia. (niektóre razy niedostępne, ale ok po kilku powtórzeniach ). W aplikacji Ubi, wewnątrz budynku tole 200 m od anteny Free, mam tylko 2 bary, podczas gdy mam 5 z moim 2016 tel. Krótko mówiąc, kamera może być świetna, ale twój operator musi być „kompatybilny", a bardzo dobry sygnał 4G jest potrzebny do pracy zdalnego przesłuchania. Tak normalne, że dla niektórych to nie działa. Prawie go wyrzuciłem... Ale teraz wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JimVIP2
    GR
    21/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony .. Dostawa była przed oczekiwaną datą dostawy, łączność 4g była natychmiastowa, nie ma kłopotów z aplikacją UBOX, kamera jest szybka, a jakość połączenia jest świetna, nawet z 2 taktami na 4g. Noe o kilka szczegółów.. Mam kilka jednostek ESCAM wifi w odległej odległości 200 km, a jeśli baterie są w pełni naładowane po zainstalowaniu panel słoneczny doskonale sprawdza się w utrzymaniu ich w pełni.. Wydajność ładowania słonecznego wynosi około 35% pojemności dziennie przy użyciu 8 x 18650 2500mah baterii, więc jeśli zainstalujesz je nowe z mniej niż 65%, zajmie to 1-2 dni, ze względu na nocne zużycie baterii. Są one bez wysiłku ładowane i utrzymywane z powrotem do 100%, ale na koniec dnia, 85% lub więcej opłat będzie w pełni naładować do połowy dnia Kolejną zaletą tego panelu słonecznego jest to, że ładuje się nawet w chmurach, nic się nie chwali, ale nadal ładuje się w chmurach, 10-15% mocy wyjściowej bez NIE SUN W ogóle, Moje ESCAM wifi baterie zużywają się w tempie 5%-10% w ciągu nocy, 10-15 wyzwalaczy i są ładowane w czasie pochmurnych dni w 100% bez wysiłku, co jest dla mnie świetne, bo są tak daleko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 609
    • Ft65 110
    • Ft9 599
    • Ft32 196
    • Ft31 901
    • Ft21 680
    • Ft34 999
    • Ft36 489
    • Ft15 485
    • Ft8 360
    • Ft8 298
    • Ft41 813
    • Ft23 972
    • Ft31 592
    • Ft10 730
    • Ft27 902
    • Ft4 541
    • Ft6 192