Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Kamera dotarła wcześniej i w porządku. Kamera została zainstalowana bardzo szybko, bez żadnych problemów. Obraz jest ostry i doskonały zakup w tej cenie. Dzięki! Pierwsze zdjęcie bez ZOOM, max drugie zdjęcie. Zoom optyczny. I 3.Foto cyfrowy zoom. Cz: Praca do šla ́y a v po μdku. Instalace z proběhla velmi rychle, bez problemu. Praca ostrý a za tu cenu výborná koupě. Nie! 1.Foto bez ZOOM, 2. Opticý zoom. Zdjęcie 3.Foto Digitalání ZOOM.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Αρκετά καλή κάμερα και καλή ανάλυση γενικά γρήγορη περιστροφή έχει καλό φωτισμό στο σκοτάδι. Η αποστολή του έκανε μόλις 10 μέρες και ήρθε με κουριερ πρώτη φορά έχω πάρει από κατάστημα εξωτερικού τόσο γρήγορο δέμα δεν το πίστευα και χωρίς τα ΕΛΤΑ που δεν λένε να έρθουν άσε που πολλά δέματα δεν έρχοντε

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Zamówione towary, przesyłki przez kurierów ninja, zdeformowane towary i przetestowane wszystkie wyniki, zdjęcia są czyste i wyniki są zadowalające, dzięki banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Ładny aparat. Pan jest odwrócony w aplikacji icsee, ale normalny w przeglądarce internetowej.Jeden antena wifi jest fałszywa, mimo że w środku jest kabel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Szybka dostawa kurierów jest również przyjazny. Rzeczy według zdjęcia działają prawidłowo, panie 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RudVIP1
    ID
    30/03/2021

    Niezła robota, sanitariuszu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Spokojnie, działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Bardzo dobry aparat!!! Muszę znać funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wszystko działa! Polecam to. Kupiłem go w dniu 4,8 marca, już dostarczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Pasuje do opisu, pakiet jest bezpieczny i harmonogram przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 396
    • Ft9 293
    • Ft9 593
    • Ft8 693
    • Ft26 985
    • Ft8 993
    • Ft44 976
    • Ft9 892
    • Ft9 293
    • Ft16 190