Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(399)
    • 5 Star(379)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Świetny aparat. System działa. Były pewne trudności w tworzeniu sieci lokalnej. Ustaw to przez aplikację. Zainstalowane na ulicy pod koroną. Główny strumień na odtwarzaczu multimedialnym VLC na Wi-Fi zwalnia, poprzez program ze strony ESCAM idzie doskonale. Podprzepływ w sieci lokalnej i sieci komórkowej jest również dopuszczalny, wystarczający do kontroli. Kamera jest szczęśliwa. Możliwe, że nabycie drugiego. Plastik jest znośny. Nie do końca słaby. Nie patrzyłem na wnętrze. To było leniwe demontować. Wielu zaleca lakierowanie deski. W nocy widać dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Prosta instalacja, mocny, wodoszczelny, sterowiec (duże ruchy), płynące Wi-Fi, idealny widok na noc, dobry głos i dźwięk. Gorąco polecam, zdjęcia poniżej.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo solidna budowa. Łatwy w użyciu system. Wszystkie funkcje działają zgodnie z reklamą. Proszę pamiętać, że nie jest to kamera z podwójnym anteną. Są dwie anteny i tylko szary działa, a czarny jest sztuczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Nie wiem, czy to problem mojej kamery, czy ogólnie, kierunek ruchu kamery jest odwrócony, góra jest w dół, dół jest w górę, prawo w lewo i lewo w prawo, co sprawia, że obiekty nie działają 100, Ale naprawiłem to z wykryciem twarzy i działa świetnie. Zintegrowana lampa jest bardzo dobra, oświetla całkiem dobrze, ale bez wątpienia noktowizor jest gwiazdą, super polecam, z dwoma antenami, które posiada daje bardzo dobry zasięg. Kabel zasilający jest bardzo krótki, trzeba będzie użyć rozszerzenia i ładowarka jest europejska, na szczęście w pudełku znajduje się adapter dla USA

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jest niesamowity i bardzo nowoczesny gadżet, który posiada wiele zabezpieczeń dla domu ochrony i rodziny. Posiada możliwość nagrywania zdjęć HD i zapisania ich na karcie pamięci lub w przypadku dostępu do transmisji wideo zdalnie przez aplikację, na smartfonie lub tablet lub inne inteligentne urządzenie. Aplikacja umożliwia również zapisywanie transmisji wideo na żywo na urządzeniu inteligentnym. Aparat jest kompatybilny zarówno z Androidem, jak i z iOS. Bardzo się cieszę na moje zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo ładny produkt, działa idealnie, łatwy montaż Szybka dostawa z magazynu CZ do Grecji (7 dni DHL) Jakość w stosunku do ceny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Ładny produkt, przetestowany natychmiast, ponieważ opakowanie było mokre, ale działał dobrze. To i tak jest kamera na zewnątrz!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    bardzo dobry aparat, i zastosowanie, Łączy się bezpośrednio z telefonem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka dostawa (6 dni, sobota zamówienie, czwartek przyjazd). Jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobrze działa. Teraz pozostaje wiedzieć, jaki będzie czas trwania w słońcu i deszczu. Detektor ruchu jest bardzo czuły. Każda rzecz, która przechodzi obok, już ładuje się przez komórkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 520
    • Ft8 938
    • Ft10 634
    • Ft9 863
    • Ft8 938
    • Ft8 544
    • Ft6 780
    • Ft10 172
    • Ft8 630
    • Ft23 738