Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(524)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(524)
    • 5 Star(494)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/05/2022

    Kamera jest ogólnie dobra. Wygląda świetnie, ale mam usterkę z antenami Wi-Fi. Sygnał był bardzo słaby, musiałem rozmontować i ponownie rozłożyć moduł. Jedna z dwóch anten okazała się tylko manekinem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    το προιον μεχρι στιγμης δεοχνει φανταστικο αμεση ανταποκριση με την εφαρμογη πολυ καλη ληψη βιντεο θα δουμε και την νυχτα ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Solid camera for the price, hope to get some updates because it has some bugs. Nice picture and video quality. Power supply are a little big but it works just fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    bezpiecznie zapakowane i dostarczone szybko, działa ok, aparat może niestety nie niemiecki, nie jest kompatybilny z moim Inna kamera ESCAM / aplikacja, obsługuje Human Auto Tracking

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Do użytku domowego jest doskonały i wystarczający. Ma pełny obraz, zdalny dźwięk za pomocą danych mobilnych i domowego wifi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Solid video quality and app options. For the price I recommend it. It came with the 12V adapter inside box, a little too big but OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Καλη φαίνεται. Δεν την δοκιμασα ακόμη.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    έχει καλή ανάλυση με ωραία χρώματα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Jeszcze nad nią nie pracowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$35.99
    • US$44.95
    • US$43.99
    • US$45.03
    • US$31.99
    • US$19.62
    • US$128.19
    • US$22.99
    • US$138.99
    • US$54.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$32.99
    • US$99.99
    • US$18.99