Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(403)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(403)
    • 5 Star(363)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Najlepszy aparat, bez wątpienia, mam jeszcze cztery, które kupiłem, jakość jest doskonała, noktowizory są osiągane bardzo dobrze, a inwigilacja ludzi jest bardzo dobra. Gorąco ją polecam! Dostawa za 10 dni!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Działo!!! Ponad 5 kamer takiego planu przeszło przeze mnie. To najlepsze, co w życiu widziałem. Nagrywarka była łatwo podłączona. I najważniejsze jest to, że pamięta swoją pozycję. Jeśli światła nie było, wszyscy inni już strzelali w sufit, a to Piękność!!! jest strzelanie tam, gdzie to było. Nie rób z tego usterki. Mimo, że zadowolony jak słoń:) dobrze po wszelkiego rodzaju pracy: humanoidy tropią, IR się wyłącza. Może być mały, bez wejścia Lan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Najlepszy aparat bez wątpienia, to drugi, który kupuję, jakość jest super dobra, noktowizor jest bardzo dobrze osiągnięty, a ludzkie dalsze działania są bardzo dobre. Antena to nie sprawia mi żadnych problemów z wifi, a opcje, które mają umieścić w aplikacji jak alarmy na godziny są doskonałe, To kamery wewnątrz budynku, miałem to w garażu przez jakiś czas, zakurzył się i działał płynnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mam trzy takie przez 6 miesięcy i działają idealnie. Kontroluję je wszystkie z aplikacji. Krystalicznie czysty obraz, bardzo dobre obrazy w warunkach niskiego światła i bardzo łatwo wykrywa twarze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Produkt jest świetny, działa dobrze. Zainstalowane z aplikacją, która jest z instrukcją obsługi. Jakość zbudowana jest ładna. Kamera wydaje się solidna. WiFi działa świetnie i łatwo w konfiguracji. Jakość obrazu jest idealna do wewnątrz. Ogólnie bardzo dobry produkt. Ogólnie bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Mam ten aparat do obsługi ONVIF, ponieważ nie chcę korzystać z usług chmurowych, a tym bardziej nieznanych z Chin. Aby ustawić kamerę musisz użyć aplikacji P6slite, możesz wybrać „Local" w aplikacji i uniknąć otwarcia konta, Po tym, jak kamera ma połączenie wifi ustawione za pomocą tej aplikacji, możesz zablokować je na swoim routerze, dzięki czemu nie ma dostępu do internetu. Onvifer for Android wykrywa kamerę i działa świetnie, podobnie jak bezpośredni strumień do VLC za pomocą RTSP. Szukaj w internecie „goughlui pvr008", a znajdziesz recenzję i przewodnik do korzystania z tej kamery poza chmurą. Niestety przez to nie można zmienić żadnej konfiguracji na kamerze, obsługa ONVIF jest podstawowa i nie pozwala na wiele, więc nie można wyłączyć automatycznego śledzenia, ponieważ nie potrzebuję. Jeśli chcesz żyć z pewnymi ograniczeniami i nie chcesz korzystać z ich chmury, to świetny mały aparat. Jakość wideo jest świetna!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    exatamente como o descrito, qualidade Escam. excelente qualidade conforme o valor aplicado. show, para aplicações domésticas. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Zgodnie z opisem, wydaje się działać świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dobra szybka dostawa. Jeszcze nie próbowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Podoba mi się. Szybka dostawa z Banggood i ładnie wygląda. Dobra aplikacja i łatwa konfiguracja. Świetna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 697
    • Ft11 430
    • Ft6 722
    • Ft6 111
    • Ft9 168
    • Ft5 940
    • Ft8 911
    • Ft10 232
    • Ft11 125
    • Ft24 209
    • Ft13 112
    • Ft19 501
    • Ft14 524
    • Ft12 439
    • Ft51 111
    • Ft7 945
    • Ft10 085
    • Ft10 391