Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(423)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(423)
    • 5 Star(382)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Najlepszy aparat, bez wątpienia, mam jeszcze cztery, które kupiłem, jakość jest doskonała, noktowizory są osiągane bardzo dobrze, a inwigilacja ludzi jest bardzo dobra. Gorąco ją polecam! Dostawa za 10 dni!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Działo!!! Ponad 5 kamer takiego planu przeszło przeze mnie. To najlepsze, co w życiu widziałem. Nagrywarka była łatwo podłączona. I najważniejsze jest to, że pamięta swoją pozycję. Jeśli światła nie było, wszyscy inni już strzelali w sufit, a to Piękność!!! jest strzelanie tam, gdzie to było. Nie rób z tego usterki. Mimo, że zadowolony jak słoń:) dobrze po wszelkiego rodzaju pracy: humanoidy tropią, IR się wyłącza. Może być mały, bez wejścia Lan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mam trzy takie przez 6 miesięcy i działają idealnie. Kontroluję je wszystkie z aplikacji. Krystalicznie czysty obraz, bardzo dobre obrazy w warunkach niskiego światła i bardzo łatwo wykrywa twarze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Produkt jest świetny, działa dobrze. Zainstalowane z aplikacją, która jest z instrukcją obsługi. Jakość zbudowana jest ładna. Kamera wydaje się solidna. WiFi działa świetnie i łatwo w konfiguracji. Jakość obrazu jest idealna do wewnątrz. Ogólnie bardzo dobry produkt. Ogólnie bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Mam ten aparat do obsługi ONVIF, ponieważ nie chcę korzystać z usług chmurowych, a tym bardziej nieznanych z Chin. Aby ustawić kamerę musisz użyć aplikacji P6slite, możesz wybrać „Local" w aplikacji i uniknąć otwarcia konta, Po tym, jak kamera ma połączenie wifi ustawione za pomocą tej aplikacji, możesz zablokować je na swoim routerze, dzięki czemu nie ma dostępu do internetu. Onvifer for Android wykrywa kamerę i działa świetnie, podobnie jak bezpośredni strumień do VLC za pomocą RTSP. Szukaj w internecie „goughlui pvr008", a znajdziesz recenzję i przewodnik do korzystania z tej kamery poza chmurą. Niestety przez to nie można zmienić żadnej konfiguracji na kamerze, obsługa ONVIF jest podstawowa i nie pozwala na wiele, więc nie można wyłączyć automatycznego śledzenia, ponieważ nie potrzebuję. Jeśli chcesz żyć z pewnymi ograniczeniami i nie chcesz korzystać z ich chmury, to świetny mały aparat. Jakość wideo jest świetna!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    exatamente como o descrito, qualidade Escam. excelente qualidade conforme o valor aplicado. show, para aplicações domésticas. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Zgodnie z opisem, wydaje się działać świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dobra szybka dostawa. Jeszcze nie próbowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Pracuje 100% swoich pieniędzy. Jakość wideo jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra jakość i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 959
    • Ft9 841
    • Ft27 148
    • Ft22 236
    • Ft13 487
    • Ft7 290
    • Ft10 415
    • Ft11 678
    • Ft13 888
    • Ft9 152
    • Ft10 100
    • Ft10 936
    • Ft28 439
    • Ft7 258
    • Ft10 731
    • Ft13 888
    • Ft28 727
    • Ft15 782