Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu, dostarczone w odpowiednim czasie, opakowanie przybyło idealnie i jest dokładnie tak, jak się spodziewałem, kamera bardzo dobrej jakości i działa doskonale, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Ładna kamera IP i bardzo przejrzysta. Czas reakcji jest bajeczny. Byłoby idealnie, gdyby istniała bateria, ale w tej cenie nie można oczekiwać wszystkiego. Tylko z aplikacją Yoosee...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Kamera jest super, może włączać się z telefonu, w górę i w dół, ma dźwięk, można mówić. Gorąco polecam ją!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    εξαιρετική και πολύ όμορφη κάμερα. ήρθε πολύ γρήγορα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Wygląda na to, że jest super. Aplikacja jest trochę zła, nawet do podłączenia aparatu i korzystania z niego. Ale jakość jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    To jest to, czego oczekujesz niewiele naprawdę powiedzieć, że to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Dobra jakość, ale nadal jestem pętla, aby uzyskać go w Google Home.To naprawdę dobre na dźwięk i ruch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Szybka dostawa, wszystko jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Bardzo dobrze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Jestem bardzo zadowolony z mojego Robo-kumpla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$81.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$33.99
    • US$24.99
    • US$16.99
    • US$31.99
    • US$28.88
    • US$23.99