Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Mam dobry produkt. Wygląda na dobrą jakość. Już go załadowałem i odstawiłem do pracy, ale kręci się tylko w tym samym miejscu. Zrobiłem wiele testów na innych stronach, ale rób to dalej, mam nadzieję, że to tymczasowe i zacznie działać. Co do jakości produktu nie mam żadnych skarg, jest to dobry materiał i wykończenia, ale oprogramowanie NIE FUNCONA DOBRZE. Poprosiłem o remplazo, zmianę lub reembolso.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Nie łap się na aplikacji mobilnej nic niestety

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    it came really fast just 7 days perfect condition but the model instead of ES06 it says ES300 just unpacked we will see what it is

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    To bardzo przyzwoite jak na taką cenę. Nie żałuj zakupu. Zalety: Pracuje przez około 2.30 godzin Sprząta przyzwoicie Niski poziom hałasu Wady wady: Żadnej inteligencji, żadnych czujników. Porusza się losowo i tylko obraca się o 90 stopni, gdy się wbije. W rezultacie może być przewracany na tej samej trasie przez długi czas. Jego materiał jest bardzo tani i kruchy. Nie ma trybów czyszczenia (tj. czyszczenie krawędzi lub spiral itp.) Nie ma żadnego pilota. To aplikacja na Androida jest praktycznie bezużyteczna, służy tylko do uruchomienia / zatrzymania go i ustawić czas czyszczenia. Nie będzie zbierać większych przedmiotów jak orzeszki ziemne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Otrzymałaś dziś czystą, a potem poluzowałaś śrubkę? Spojrzałem na tył i zobaczyłem, że dwie szczotki były w jednym miejscu, a w drugim, brakuje śruby. Próbowałem wtedy myśleć, że musi tam być, żeby wkręcić to do otworu na śrubę, ale nie, to nie byłoby dziwne, co się stało? Czy to powinno być do niego przyklejone, a potem przylepione klejem, żeby się zakleić? Ładowałem i czyściłem, to zajmuje cały czas, kiedy skręcałem w prawo i poruszałem się po podłodze, czy to prawda, czy może jest to przyczyną braku śruby? Widziałem z tyłu, że kilka małych śrubek było wkręcanych w małe dziurki, ale niektóre nie miały śrub? Czy to będzie tak, czy przegapiłem więcej śrubek? Mam nadzieję usłyszeć od ciebie o tych rzeczach. Inteligentny odkurzacz ES06. Nie znam zbyt wielu danych, ale postaram się wysłać wam zdjęcie, jak to wygląda z tyłu, gdzie jest kilka małych dziur, niektóre są wkręcone, a inne nie? saluteila.wenke.sorbo@gmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Arr nie podłączony.. Wszystko działa... kurz zbiera się, ale jako odkurzacz nie nadaje się do czyszczenia całego mieszkania.. A jako zbieracz kurzu, nawet nie jest zły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Perfekcyjna

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Jak na razie dobrze! Nie mogę rozgryźć aplikacji, ale to jest w porządku! Już działa, więc będziemy się cieszyć, aby zobaczyć, jak to się robi. Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Przepraszam, ale jeszcze nie próbowałem, dopiero zacząłem, ale wydaje się działać poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Wystarczający produkt za cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$369.00
    • US$18.48
    • US$335.99
    • US$55.43
    • US$769.99
    • US$76.22
    • US$582.11
    • US$466.61
    • US$50.82
    • US$15.00