Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2021

    Ładny biały hałas Generator DIY Kit, dobrze wykonane i przystępne ceny. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    I enjoy this white noise generator so much I ordered a second one. I like the dual output that allows you to hook up more audio power in case you need to make it roar like Niagara Falls to drowned out the incessant barking of your neighbors dog. It will make you relax and help make unpleasant sounds more tolerable. I was a surprised how sleepy I got when I first tested it. I am considering altering the next one to play with the sound output. I keep it on standby for sonic peace and sound health.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    not yet assembled and tested. the PCB is properly made. as frequently happens with these kind of kits there are no assembling instructions and you must proceed looking to the component names and values printed on the PCB. satisfied non ancora assemblato e testato. il PCB è fatto correttamente. come spesso accade con questo tipo di kit non ci sono istruzioni di montaggio e si deve procedere guardando ai nomi dei componenti e ai valori stampati sul PCB. satisfied

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    Well packed. Product as described. High quality pcb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Uwaga, działa tylko z napięciem między 11 a 13V (11,5v to lepiej, żeby wszy nie były zbyt zniekształcone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Rewelacyjna cena za prosty, ale skuteczny generator białego hałasu. Posiada 2 wyjścia: sygnał linii i słuchawki, co jest bardzo wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2018

    Dies ist ein super Set für Leute die mit dem Löten anfangen möchten.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2018

    another addition to my arsenal of diy generators. xheap as well, what could go wrong ☺

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    To jest naprawdę dobry mały zestaw, doskonały biały szum w dużym zakresie wyjściowym, bardzo łatwy do zbudowania w 15 do 20 minut, niesamowicie dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Zadowolony z zakupu płyty obwodowej. Była to łatwa budowa i dobra praktyka z możliwością użycia obwodu. Cena była dobra i dostarczono Banggood ekspres

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$17.24
    • US$4.59
    • US$12.64
    • US$20.79
    • US$8.07
    • US$17.31
    • US$6.74
    • US$6.99
    • US$4.59
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$6.19
    • US$3.99
    • US$6.89
    • US$4.09
    • US$29.99
    • US$9.99