Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/02/2021

    Bardzo długa dostawa, wysłana 7 listopada, otrzymana 10 lutego. Robiłam test pracy, zamawiałam dla dziecka, i zrobię to w ten weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Mały, prosty i funkcjonalny zestaw stereo FM. Czysty dźwięk i dobre wykrywanie częstotliwości. Nie potrzeba wzmacniacza z słuchawkami. Bardzo wrażliwy na poziom napięcia. Po prostu zaoferuj 3V wszystko powyżej powoduje kłopoty. Łatwy w montażu z wyjątkiem SMA. Bądź ostrożny podczas lutowania SMA. Miedziane linie obwodu są tak małe & kruche i mogą oderwać się po kilku dotknięciu żelazem lutującym. Kupiłem dwie jednostki, obie działały dobrze przez jakiś czas i nagle przestały działać. Chyba mikro pęknięcia w miedzianych liniach. W przeciwnym razie idealny zestaw do prostych projektów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Ten zestaw odbiorników radiowych FM to prawdziwy cud! Oprócz IC, tylko jeden rezystor, dwa elektrolityki, trzy cewki duszenia i pięć przycisków. Doskonała jakość odbioru stereo, pasuje do mojego tunera ważącego 2kg i około 100 razy większego od tego! Używaj średniej impedancji (150 słuchawek Ω) dla najlepszych wyników;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Idealne do spędzenia wieczoru. Łatwy w montażu i natychmiast działający. Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Szybka wysyłka (10 dni do Indii) Dobre pakowanie produktów. Doskonała jakość produktu. Jeszcze się nie zebrało. Zaktualizuje przegląd po montażu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Dobrze działający sprzęt stereo FM, a to był mój trzeci zakup. Łatwy w instalacji i funkcjonalny przy dobrym odbiorze sygnału. Jednak materiał modułu jest tak delikatny. Tablica obwodowa jest tak mała i bardzo wrażliwa na prasowanie, wyginanie i rozciąganie. Wszystkie 3 jednostki, które zakupiłem, działały dobrze przez jakiś czas i po kilku dotknięciach płyty, części miedzianej odłączyły się i moduły przestały działać. Nie mogłem naprawić żadnej z trzech jednostek. Większość prawdopodobnie mikro pęknięcia również dzieje się, gdy próbujesz naprawić płytę i pakiet baterii z plastikowymi krawatami. Nie rób tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Nie do wiary! Tak niewiele części, brak zwojów na wiatr, doskonała czułość, jakość dźwięku w pełnym fi i prawie 40 dB oddzielenie kanałów stereo - nigdy nie zmontowałem dobrego tunera FM tak szybko i tanio. Zalecane do integracji z wzmacniaczem audio! Należy zauważyć, że ostatnia stacja nastrojona jest zatrzymywana przy wyłączeniu mocy (np. zmiana baterii).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Po lutowaniu go razem przetestowałem i wynik jest niesamowicie DOBRY!!! Nie słyszałem żadnego hałasu. Objętość w słuchawce (używanej z telefonu androida) była tak głośna, że musiałem ją przyciemnić jednym z przycisków głośności na PCB. Zastanawiałem się, dlaczego nie ma anteny; patrząc na arkusz IC (RDA5807FP) strona 17 stwierdziłam, że przewód słuchawkowy jest używany jako antena. Wniosek: Super radio FM za minimalną cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Szybka dostawa - tylko 10 dni Dobra zniżka na wielokrotne zakupy Dobrej jakości PCB i komponenty. Jeszcze nie zmontowano, zaktualizujemy przegląd po montażu Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Ładnie! Kupiłem go bez słuchawek i jest super w cenie! Zestaw edukacyjny dla moich dzieci

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 385
    • Ft2 277
    • Ft4 293
    • Ft5 720
    • Ft6 275
    • Ft7 283
    • Ft8 394
    • Ft3 050
    • Ft4 508
    • Ft10 403
    • Ft7 247
    • Ft9 537
    • Ft5 119
    • Ft4 845
    • Ft5 340
    • Ft1 319
    • Ft2 426
    • Ft7 171