Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2019

    I used a 3s setup with about 100g thrust. But it is to heavy 120g and u just crash. When i go about 30km/h the nose goes down and rescue is impossible.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    Looks good well packed but not painted as shown !!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2019

    Trošku ohnutý ocásek u Sharka jinak super. A little bent tail at Sharka otherwise super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Nice product, shipping was good no damage. product is as describe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    plane super bien

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    Ready for RC conversion! SHARK: Wingspan 455mm, Length 450mm, Empty weight 45g EAGLE: Wingspan 555mm, Length 300mm, Empty Weight 38g

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Her zaman olduğu gibi zamanında ve sorunsuz geldi. Teslim aldım. Çok teşekkür ederim. Başarılar dilerim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Bin enttäuscht Das ist Alles verzogen und verbogen nicht Zu gebrauchen! Wie kann man das in einer Tutte versenden wo jeder Weiß wie die Post damit umgeht , schade ums Geld und warte Zeit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Jest wytrzymały, leci naprawdę dobrze i wygląda dobrze. Pomalowałem moje bardziej 'dinozaury' zielenie i żółcie, i teraz wygląda jeszcze lepiej. Przyszło bardzo szybko pocztą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Ładna Zabawka. Wygląda dobrze i wydaje się być trwały. Latanie OK - maksymalnie około 5-10 m w przypadku stabilnego lotu. Dobrze szybuje, jeśli rzucisz go bardzo delikatnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$13.99
    • US$8.99
    • US$20.19
    • US$17.31
    • US$5.99
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$26.55
    • US$13.85
    • US$26.55
    • US$12.99
    • US$38.10
    • US$10.38