Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Szybka dostawa w dobrej formie. Właśnie powrót z dziewiczego lotu i jest to świetny samolot za cenę, leci naprawdę dobrze z 2200 mAh w zalecanym CG, co jest szczęście, że nie ma miejsca na przenoszenie tej wielkości baterii do przodu lub do tyłu do regulacji CG. Wariant Kombinacja silnika/reporu o dobrej wydajności dla dłuższego czasu lotu. Pasek taśmy elektrycznej na skrzydłach czołowych krawędzi dla ochrony i naklejony farbą, gdy naklejki były do bani.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Bardzo trudne do zamontowania. Broszura nie pasuje do prawdy. Instrukcje nieukończone. Podpory skrzydeł nie wiesz, jak to zrobić, aby zamontować. W każdym razie ładny samolot. Teraz mam nadzieję latać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Pakiet Kit przybył w ciągu 10 dni z CN do Indonezji. Wszystko wygląda ładnie. Nie ma żadnych uszkodzeń. Mogę poczekać z budową samolotu. Dzięki za dobrą obsługę Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    03/12/2020

    Paczki dotarły w ciągu około 1 tygodnia. Żadnych uszkodzeń. Pakowanie wewnątrz opakowania wygląda naprawdę dobrze. Wersja PNP zawiera: napęd, 30A RSG (3A, BEC), 4 Servos, silnik 1200KV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Pacel zaginął podczas podróży. Po rozmowie z działem pomocy został znaleziony i wysłany do mnie z priorytetu. Niezły zestaw, ale nie początkujący. Uwaga! W instrukcji na zdjęciu, główna drewniana ognisko jest do góry nogami! Duża dziura w drewnie powinna być na dolnej części środkowej, a nie na górnej. Zobacz zdjęcie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Otrzymałem go na czas i w dobrym stanie od CZ. Samolot wygląda dobrze, ale jeszcze nie próbowałem. Możesz kupić dwa serwomotory do korzystania z klap. Zrobiłem taką samą modyfikację niż filipe Martins87 i włożyłem dwa większe koła z przodu. Dziękuję mu za ten pomysł i proces. Uważaj, instrukcje nie są łatwe do zrozumienia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Za i przeciw... Uwaga na instrukcje!!! Lasy, do których idą ławki silnikowe i serwowe, są montowane na wstecznym. Bardzo spokojny i przyjemny lot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Niezwykle szybka wysyłka, dostała się w ciągu 5 dni. Dubel ładnie zbudowany części pianki. Wszystkie koła, podwozia, silniki wyglądają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jest to taki słodki samolot i pomimo instrukcji dość łatwy do zbudowania, chociaż niektóre części nie są dobrze udokumentowane (a niektóre wcale). Prowadziłam rozmowy z Bangood/sprzedawca i udało mi się uzyskać film z budowy, który byłby AWESOME, gdybym otrzymała go przed rozpoczęciem budowy i zaoszczędziłaby mi godziny, ale i tak było fajnie. Obecnie, samolot jest zbudowany tylko z wyjątkiem mocowania podwozia do kadłuba, ponieważ wydaje się, że brakuje mi kilku złączy. Samolot został dostarczony szybko w bardzo solidnym pudełku, a opakowanie było doskonałe. Postaram się opublikować kilka zdjęć i więcej recenzji, gdy zostanie ukończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Chociaż zajęło to trochę dłużej, aby dotrzeć, nadal daje mu 5 gwiazdek za tak bardzo dobrą jakość w bardzo niskiej cenie to całkowicie warte zakupu. Wciąż je składam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 031
    • Ft38 869
    • Ft25 186
    • Ft27 707
    • Ft51 609
    • Ft29 247
    • Ft104 681
    • Ft86 207
    • Ft11 491
    • Ft47 751
    • Ft41 566
    • Ft45 590
    • Ft19 394
    • Ft34 854
    • Ft67 056
    • Ft141 600
    • Ft35 713
    • Ft43 102