Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Szybka dostawa w dobrej formie. Właśnie powrót z dziewiczego lotu i jest to świetny samolot za cenę, leci naprawdę dobrze z 2200 mAh w zalecanym CG, co jest szczęście, że nie ma miejsca na przenoszenie tej wielkości baterii do przodu lub do tyłu do regulacji CG. Wariant Kombinacja silnika/reporu o dobrej wydajności dla dłuższego czasu lotu. Pasek taśmy elektrycznej na skrzydłach czołowych krawędzi dla ochrony i naklejony farbą, gdy naklejki były do bani.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Ładny mały samolot & zabawny budow...! Instrukcje są w rodzaju życzenia, ale poza tym jest warte swojej ceny...! Więc nie szukaj dalej Jeśli szukasz tradycyjnego samolotu prop, to znalazłeś go....! Zapraszamy na 😉....!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Bardzo trudne do zamontowania. Broszura nie pasuje do prawdy. Instrukcje nieukończone. Podpory skrzydeł nie wiesz, jak to zrobić, aby zamontować. W każdym razie ładny samolot. Teraz mam nadzieję latać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Pakiet Kit przybył w ciągu 10 dni z CN do Indonezji. Wszystko wygląda ładnie. Nie ma żadnych uszkodzeń. Mogę poczekać z budową samolotu. Dzięki za dobrą obsługę Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    03/12/2020

    Paczki dotarły w ciągu około 1 tygodnia. Żadnych uszkodzeń. Pakowanie wewnątrz opakowania wygląda naprawdę dobrze. Wersja PNP zawiera: napęd, 30A RSG (3A, BEC), 4 Servos, silnik 1200KV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Pacel zaginął podczas podróży. Po rozmowie z działem pomocy został znaleziony i wysłany do mnie z priorytetu. Niezły zestaw, ale nie początkujący. Uwaga! W instrukcji na zdjęciu, główna drewniana ognisko jest do góry nogami! Duża dziura w drewnie powinna być na dolnej części środkowej, a nie na górnej. Zobacz zdjęcie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Otrzymałem go na czas i w dobrym stanie od CZ. Samolot wygląda dobrze, ale jeszcze nie próbowałem. Możesz kupić dwa serwomotory do korzystania z klap. Zrobiłem taką samą modyfikację niż filipe Martins87 i włożyłem dwa większe koła z przodu. Dziękuję mu za ten pomysł i proces. Uważaj, instrukcje nie są łatwe do zrozumienia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • jodVIP3
    US
    21/08/2021

    Okay Park Flyer, jednak jakość samolotu pogorszyła się od czasu jego premiery. Zapięcie skrzydeł nie trzyma się właściwie w cienkim kawałku drewna przyklejonego do kadłuba. Musiałem wymienić te elementy na mocniejszy sprzęt z lokalnego sklepu. Magnesy trzymające włączone drzwi akumulatora są małe i słabe. Wymieniłem je również. Główne podwozie musi być wzmocnione kawałkami drewna po obu stronach piany, do której się przyczepia, inaczej zerwie się przy pierwszym twardym lądowaniu. Wymieniłem też silnik i użyłem podpory 10x4.7 i większych kół do lądowania na trawie. Model świetnie lata bez niespodzianek, nawet z malowaniem na zamówienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Doskonały stosunek jakości do ceny. Za i przeciw... Uwaga na instrukcje!!! Lasy, do których idą ławki silnikowe i serwowe, są montowane na wstecznym. Bardzo spokojny i przyjemny lot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Niezwykle szybka wysyłka, dostała się w ciągu 5 dni. Dubel ładnie zbudowany części pianki. Wszystkie koła, podwozia, silniki wyglądają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 427
    • Ft49 299
    • Ft49 299
    • Ft14 892
    • Ft23 308
    • Ft48 251
    • Ft24 873
    • Ft36 326
    • Ft24 822
    • Ft112 938
    • Ft108 394
    • Ft81 468
    • Ft25 128
    • Ft30 713
    • Ft45 454
    • Ft26 033
    • Ft24 216
    • Ft12 531