Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Bardzo ładny samochód, dobrze zbudowany, dobrej jakości wart swojej ceny. Wystarczająco szybki dla skali, bardzo zabawny i dużo sterowania z nadajnika: prędkość od 0 do 10, kierownica max kąta od 0 do 10 i przycinanie kierownicy. Łożyska kulkowe na wale napędowym, ale 2 kłębki na koła, które powodują wiele chwiejności, ale nie tak bardzo, aby narazić zabawę, jeśli jest tylko do walenia (proponuję je nasmarować, aby zapobiec noszeniu). Zawieszenia sprężynowe bez oleju, silnik 380, który trwa około 20/25 minut przy 50% przepustnicy i grzejniku, ale ogrzewa się w temperaturze wrzenia. Koło zastępcze nie jest fałszywe. Koła wykonane są z bardzo miękkiej gumy, ale zużywają się bardzo szybko. Samochód ma konfigurację, która może być ulepszona dla osób, które kochają uaktualnienia. Uważaj, jeśli myślisz użyć również baterii Li-Ion 18650 7.4V, ponieważ nie pasują do pokoju. Akumulator - wtyczka RX wydaje się złączem Tamiya, ale tak nie jest. Zmieniłem się z T-plug.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dobra zabawka, jestem z Chile, warto było czekać, zajęło mi około trzech miesięcy, aby przyjechać, ponieważ były problemy z zaopatrzeniem, ale teraz wszystko w porządku. Wrócił do domu, spełnia dobrze to, co obiecuje, jest to jakość i trwała zabawka, to jest dobrze wspinacz, niektóre drobne usterki, ale aby rozpocząć w RC to dobrze się bawić Jest wyposażony w funkcjonalne koło zapasowe i inne akcesoria .. Akumulator działa dobrze, jest wytrzymały, a RC ma również dobry dystans do jazdy. Pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Χωρίς χτυπήματα, άψογο , αυτό ακριβώς που λέει. Δύο εβδομάδες ακριβώς έκανε να έρθει στα χέρια μου. Αθήνα. Excellent condition . The product is the same as it says. Two weeks for delivery. Athens.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Próbowałem tylko na dziedzińcu domu 🏡 ale widziałem, że trzyma się bardzo oderwane na ziemi, spróbować w kraju, pierwszy raz, że pudełko i zrujnowane ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Doskonale otrzymane i szybka dostawa zgodnie z terminem schludnie zapakowane w oryginalne opakowanie bez wad i uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wszystko idealne naprawdę zadowolony szybki transport pomimo świąt Bożego Narodzenia. Przesyłka dotarła bez problemu! Naprawdę polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Mały samochód, ale bardzo dobrze wykończony, szybki i uniwersalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Szybka wysyłka, nadal trzyma się po kilku rundach. Podoba mi się to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Mam 2, (jeden jest wersja buggy). Ulepszyłem je, by używały rzeczywistych łożysk kół (osie wirują w miedzianym krzaku), wstrząsów wypełnionych olejem i baterii 3s. Pędzą 22 km/h z 13 km/h,

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo dobrze wygląda szybki samochód RC, poza drogami. Dobrze zrobiony, wygląda na trwały. Rozmiar jest idealny dla mojego 9-letniego syna. Jak zapasowe koło. Wskaźnik ST i TH na nadajniku jest regulowany, ładny. Bateria wygląda na dłuższy czas niż 15 min (oznaczony 850hmAh, jednak mogę ładować 1200 mAh). Również cena nie jest droga przy 49 dolarów podatku. Kupię inny podobny, zdecydowanie polecam. Silnik może być gorący, jeśli nadal grać z pełną energią dłużej niż 10 minut, trzeba schłodzić z przerwą. Sugestia tego produktu to: zapewnić dużą pojemność akumulatora (np. 2000 mAh), lub podać dwie baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 543
    • Ft27 547
    • Ft25 954
    • Ft18 585
    • Ft54 819
    • Ft17 589
    • Ft21 572
    • Ft16 925
    • Ft14 934
    • Ft14 934
    • Ft30 535
    • Ft3 353
    • Ft29 207
    • Ft4 312
    • Ft4 976
    • Ft31 198
    • Ft5 108
    • Ft86 299