Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    Ten zestaw RtR zawiera wszystko, co jest potrzebne. Sam pojazd jest bardzo dobrze wyposażony i wykończony. Jakość jest doskonała w tym przedziale cenowym. Silnik jest bardzo potężny, a samochód ma bardzo dobre przyspieszenie. Podana prędkość maksymalna jest również osiągana bez żadnych problemów. Stosunek ceny do wydajności jest nie do pobicia. Zdecydowanie napiwek, 😃💯👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Poměr cena, kvalita super! + cena, ovládání, zpevněná karoserie, dobrý podvozek - horší řízení, motor (vydržel měsíc), občas zaseklý regulátor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Przybyłem w swoje ręce dziewięć dni po tym, jak ją zapłaciłem, pudełko zostało zmiażdżone, ale zawartość była bezpieczna. Mam 9200E i nadwozie jest inne, ale podwozie jest tego samego typu, więc kupiłem go, że mogę biegać bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo dobrze wygląda i masowa zabawa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Kupiłem to dla moich wnuków. Uwielbiają je. Dziękuję Banggood za zapewnienie świetnego produktu w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Przyjechaliśmy w 3 dni, ładny, ładny, ładny, szybki, z dobrym pilotem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Piękny model polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Przybył w krótkim czasie, estetycznie moim zdaniem jest to bardzo piękne, ale wydajność jest słabo, prawdopodobnie do zadowalającej wydajności wymagałoby aktualizacji silnika i elektroniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Pojazd jest ok, niestety bez oświetlenia jak widać na czwartym zdjęciu.... Zawieszenie nie działa, gdy pojazd się skręca, ponieważ ciało siedzi na oponie.... Pojazd jest poza tym górny optycznie, ale w sam raz miękki (osia, części kierownicy itp...i wątpię w długowieczność. Pozytywne, można wspomnieć o pulsowaniu prędkości, na zdalnym sterowaniem (spark)...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Oto kolejny samochód, który chciałem przetestować i tym razem dowiedziałem się, że jest niesamowity!! Ten samochód ma najlepsze zawieszenie jakie testowałem do tej pory!! To pierwszy samochód, który dostałem z wstrząsami oleju i grubością oleju jest idealnie mach do tego samochodu! Jest dobrze wykonana, szybka (22 KM/h) i bardzo stabilna. Elektroniczna jest w pełni proporcjonalna do przepustnicy i kierownicy, ale do złego nie ma D/R do ograniczenia prędkości. Jak na razie jedynym problemem, który znalazłem, jest pudełko, bo zostało rozbite w transporcie, ale na szczęście nie zostało uszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 489
    • Ft54 148
    • Ft40 895
    • Ft28 849
    • Ft31 472
    • Ft28 194
    • Ft12 784
    • Ft28 194
    • Ft15 079
    • Ft43 167
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft3 931
    • Ft19 997
    • Ft28 849
    • Ft24 292
    • Ft15 079
    • Ft8 193