Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2020

    Ukraina, Dniepr. Jeździłem dokładnie przez 1 miesiąc. Przyjechała służba Meest Express. Otworzyli paczkę na celniku, ale potem zapieczętowali ją w torbie i przybyli bez służby. Chociaż zauważono, że to (rc car) za 80 dolców. Odebrano go z punktu oddawania. Motor tu 550, moc 45A. 7.2v na 1700.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Doskonały samochód dla pieniędzy dużo lepiej niż oczekiwałem to dość szybkie uchwyty świetnie wszystkie okrągłe RC samochód, które można uaktualnić i dodać led światła ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ode mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Piękna i solidna ciężarówka.. Nie mogę się doczekać, żeby ją zabrać na bieg, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Ciało zostało uszkodzone, a sterownik uszkodzony, a pudełko uszkodzone

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Biega świetnie z pudełka dużo prędkości i gra polecam dla każdego kontrolera wieku ma sposób, aby ściszyć prędkość, aby maluchy mogły grać to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Jak na razie to RC jest warte każdego centa. Zdecydowanie polecam dla początkujących. Przesyłka była dość szybka, biorąc pod uwagę, skąd została wysłana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Szok był zagięty, kiedy otrzymałem przedmiot. Sprzedawca nawet nie zapakował go w drugie pudełko, ani nie włożył folii bąbelkowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Nie najbardziej trwałe, ale dla małych dzieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Samochód był w idealnym stanie i wcześniej niż się spodziewaliśmy Ten samochód jest niesamowity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 222
    • Ft33 760
    • Ft29 423
    • Ft27 057
    • Ft26 016
    • Ft18 892
    • Ft30 117
    • Ft46 481
    • Ft10 838
    • Ft17 963
    • Ft32 521
    • Ft13 657
    • Ft4 643
    • Ft45 840
    • Ft17 033
    • Ft28 804
    • Ft16 445
    • Ft27 565