Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2022

    Samochody wielkie ma regulowane ustawienie prędkości na sterowniku i wygląda tylko wadzi to rozmiar, który twierdzi, że jego rozmiar 1.10, ale wygląda jak 1.12 jak na zdjęciu jest mały, zdecydowanie polecam do przyłączenia się do hobby, ponieważ koszt jest bardzo tani, ale w moich oczach idealny dla dzieci będzie To w bezszczotkowa bestia kiedy mam czas dziękuję Bangood szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Ukraina, Dniepr. Jeździłem dokładnie przez 1 miesiąc. Przyjechała służba Meest Express. Otworzyli paczkę na celniku, ale potem zapieczętowali ją w torbie i przybyli bez służby. Chociaż zauważono, że to (rc car) za 80 dolców. Odebrano go z punktu oddawania. Motor tu 550, moc 45A. 7.2v na 1700.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Doskonały samochód dla pieniędzy dużo lepiej niż oczekiwałem to dość szybkie uchwyty świetnie wszystkie okrągłe RC samochód, które można uaktualnić i dodać led światła ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ode mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Piękna i solidna ciężarówka.. Nie mogę się doczekać, żeby ją zabrać na bieg, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    To idealnie pasuje do klasy zabawki i hobby. Ta ciężarówka ma 4x4 i jest dość szybka w tej cenie. Od stalowych wałów napędowych i pomp olejowych (wypełnionych jakimś smarem, a nie olejem wstrząsowym) do kół 12mm, a także bardzo elastycznym serwo. Poza tym, że zamówiłem to w styczniu 2022 roku i musiałem czekać do połowy marca 2022 roku, aby umieścić na nim moje fithy rękawice, naprawdę nie mogłem być szczęśliwszy z tego zakupu!!! Miłej zabawy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Ciało zostało uszkodzone, a sterownik uszkodzony, a pudełko uszkodzone

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Biega świetnie z pudełka dużo prędkości i gra polecam dla każdego kontrolera wieku ma sposób, aby ściszyć prędkość, aby maluchy mogły grać to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Produkt dotarł w krótkim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Nie najbardziej trwałe, ale dla małych dzieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$117.99
    • US$90.99
    • US$111.99
    • US$101.99
    • US$132.99
    • US$132.19
    • US$107.99
    • US$110.99
    • US$275.99
    • US$263.01
    • US$85.99
    • US$349.99
    • US$197.79
    • US$198.99
    • US$116.99
    • US$115.99
    • US$105.99
    • US$92.99