Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Co za wartość RC. Spróbuj znaleźć inny buggy 4wd w 10 skali z elektroniką hobbystyczną i zawiera 4000mah 2s lipo. To nie rozczarowuje i części zamienne można kupić. Sprawdź moją recenzję i przebieg tej bestii na moim kanale YouTube „Uruchom to RC".

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Hallo und vielen Dank für die Lieferung, es ist ein tolles Auto. nur leider haben die Radaufhängung und Achse sehr viel Spiel und ist sehr locker, bitte um Hilfestellung. Gruss danke

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Doskonały samochód i bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    llegó todo bien sin problemas y tardo 3 semanas, faltará usarlo buen rato a ver qué tal está.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Naprawdę fajny samochód. Zdecydowanie potrzebuje wstrząsów wypełnionych olejem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wielki rozpruwacz. To coś jest zabawnego. Waga szybka i lekka. Wyskakuje na kółkach z łatwością. Świetnie, ale zamontowane regulowane ramiona kierownicy z HBX Protector i wypełnione olejem wstrząsy Xinlehong

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Naprawdę szybkie wstrząsy 3s nie są dobre, ale nie jest straszne, jeśli pakujesz je na łożysku smar złamany przednią osią przy lądowaniu, nawet jeśli twardy skok wylądował płaski nie próbował zamówić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Cześć Ładny samochód, Ale szukam mojego ENOZE 202E, nowej, kompaktowej baterii Li-ion 7,4 V 4000 mAh JST w połączeniu „T" i nie znalazłem? Możesz mi pomóc? Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przedmiot dotarł w ciągu 8 dni do Kanady z pudełkiem w świetnej formie. Zrobiłem mały test i wszystko dobrze się trzymało. Jak na razie wygląda to na świetnego kierowcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Mam ten samochód kilka miesięcy teraz bardzo szczęśliwy bardzo szybko za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 091
    • Ft5 044
    • Ft4 258
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft19 335
    • Ft22 612
    • Ft47 850
    • Ft21 629
    • Ft27 201