Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2022

    Przybył szybko. Opakowanie fabryczne jest idealne. Wygląda dobrze i jest precyzyjnie wykonany. Jestem zadowolony z transakcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Produkt był solidnie zapakowany, ma bardzo dobrą jakość! montaż wiertła jest dobry, również kwadratowa śruba działa dobrze z dostarczonymi śrubami. złączka węża do odkurzacza jest idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2022

    Bardzo dobrze zbudowany i dokładny przyrząd ... loler proszkowy działa doskonale pomagając wiele w działaniu ... obejrzyj mój film, aby dowiedzieć się więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2022

    Dotarliśmy bardzo szybko, w ciągu tygodnia. To było naprawdę świetnie zapakowane, aby chronić jig. Dobra jakość i wydobycie pyłu jest dodatkowym atutem. Nawet uzyskać dodatkowe grommet dla przystanku. Wartość dla ££

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2022

    Górny 👌👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2022

    Jest idealny, bardzo nadaje się do szorstkiego stosowania. Czuje jakość, jego materiał jest wytrzymały i pochodzi ze wszystkim, co pokazano na zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Zamówione 18-11-2022 przybył 25-11-2022 Dobre opakowanie, opakowanie dotarło do innego pudełka. Zestaw jig przybył nieuszkodzony w swoich częściach i działa. Nadal próbować z drewnem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2022

    jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2022

    Dammed dobry Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2022

    Wysokiej jakości urządzenie wysyłane w podwójnym proof boxie!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$69.99
    • US$89.99
    • US$39.26
    • US$79.99
    • US$39.99
    • US$49.44
    • US$35.99
    • US$15.99
    • US$7.99