Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(568)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(568)
    • 5 Gwiazda(542)
    • 4 Gwiazda(19)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2021

    Znakomity produkt wysokiej jakości. Dobrze zapakowane i przybyło bez uszkodzeń. Wykończenie jest doskonałe na urządzeniu i wszystkich częściach. Dostarczone wiertła są ostre i dobrej jakości. Poręczna część zestawu, którą nie mogę się doczekać, aby użyć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Zestaw był nieczynny w czasie 11.11, ale udało mu się dotrzeć (Sydney) w ciągu 3 tygodni. Jig i zacisk były dobrze zabezpieczone 2 warstwami kartonowych pudełek. Ładnie zapakowane. Ta recenzja została napisana zanim miałem szansę przetestować narzędzia. Mam nadzieję, że Banggood pozwoli klientom na aktualizację w późniejszym terminie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Europejczycy muszą być świadomi - minifix w Europie jest nieco inny - pręt/śruba jest o dwa milimetry dłuższe niż ten, który jest wyposażony w taki układ. Oznacza to domyślną pozycję otworu 15 mm z boku tego otworu jest wyłączony dla europejskiego minifixa. Można łatwo naprawić za pomocą 1,5mm shim między górną i dolną częścią kołka. Zajęło mi to mniej niż minutę. Oprócz tego - działa szybko i bardzo precyzyjnie. Zakupiony wraz z przedłużeniem i dodatkowym rozbiórką (5mm) - co pozwala na w pełni kompletowanie kołków i minifix w tym samym czasie. Warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2023

    Wnew Dowel Jig Zamówiony 25 listopada i przybył 8 grudnia w Wielkiej Brytanii. Przybył podwójne pudełko tak doskonałe opakowanie. Wszystkie części są zawarte i wydają się być solidnej budowy, chociaż jak długo trwa tuleja, to dowolne zgadywanie. Warto jednak wiedzieć, że zamienniki są dostępne w różnych rozmiarach otworów (ID: 1886367). Zdecydowałem się na czarną jednostkę, a liczby nadrukowane są bardzo wyraźne - w zależności od tego, jak światło je uderza. Wnew Hole Puncher Drill Przewodnik Dostawa z Chin do Wielkiej Brytanii w ciągu 6 dni, która jest szybsza niż rzeczy mam zamówić z w Wielkiej Brytanii! Opakowanie było wystarczające - karton, cienki kawałek pianki i małe części owinięte folią bąbelkową. Piana jest tylko w celu ochrony pręta przed małymi częściami, ponieważ sam pręt jest chroniony tylko z trzech stron przez karton. Jig wydaje się wystarczająco solidny otwory są dziurkowane 32mm na środku, co jest miłe, jakby kupić tuleje 5mm (ID: 1886367), a następnie można go użyć do wiercenia otworów na sworznie półki. Nie był jeszcze używany przedmiot, więc nie mogę powiedzieć, jak tuleje wytrzymają. Moja jedyna krytyka lub obszar, w którym myślę, że można to poprawić, to stalowe pręty lokalizacyjne. Chociaż są one idealnie dopasowane do zamierzonego zadania (umieszczenie przyrządu do krawędzi płyty), mają taką samą długość jak tuleje. Gdyby były one nieco dłuższe, powiedzmy o 5 mm, można je było wykorzystać jako sworznie lokalizujące przez tuleje, gdy chcesz przesunąć płytę, aby wydłużyć długość otworu. Teraz w przypadku otworów 8 mm, jeśli masz przyrząd do kołków, możesz użyć jednego, ale naprawdę możesz zrobić z dwoma, aby zablokować go w pozycji. Nadal nic trochę lub 8mm pręt nie rozwiąże. Upgrade/Dodatkowa opcja produktu. Jak wspomniano, możesz użyć prowadnicy wiertniczej do otworów na sworznie półki, ale potrzebujesz tulei 5 mm. A następnie, aby zrobić coś dłuższego niż długość pręta, potrzebowałbyś pręta 5 mm, aby użyć go jako szpilek lokalizacyjnych. Wnew może zrobić zestaw kilku tulei (minimum 5 lub 6) i dwóch 5mm prętów lokalizacyjnych, które wystają bu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2023

    Fantastyczny przedmiot, bardzo zadowolony z niego. Jakość jest niesamowita, przybył szybko i był dobrze zapakowany. Gorąco polecam ten przedmiot. Tyle, za tak wysoką cenę. Po prostu pokazuje, jak bardzo wielkie marki oskubają nas wszystkich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2023

    Bardzo dobrze zapakowane. Wygląda na to, że jest doskonałej jakości! kot nie został uwzględniony - nadzoruje rozpakowywanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2023

    Z pewnym nieporozumieniem na temat tego, co rzekomo zamawiałem . (strona musi posprzątać i przedefiniować, co jest tym, co) W końcu otrzymałem to, co zamówiłem. Bardzo dobry kunszt, dobrze zapakowany i przybył w opóźnionym czasie (magazyn może zrobić lepiej). Ogólnie rzecz biorąc, cieszę się, że mogę w końcu zacząć pracę nad moim projektem!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Bardzo dobrze wykonana: solidna bryła i szybko się składa. Istnieje wiele akcesoriów i szczypce trzymają dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2023

    Pięknie dostarczony produkt. Bardzo dobrze zapakowane i ładne wzbogacenie moich narzędzi do obróbki drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2023

    w końcu dostałem zamówienie, zajęło to około 6 tygodni, produkt był dobrze zapakowany, ale dla każdego, kto zamawia, jeśli chcesz kompletny pakiet, jak pokazano na zdjęciach, musisz zamówić 3-1 z zaciskiem C,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.99
    • US$66.99
    • US$37.99
    • US$51.99
    • US$79.99
    • US$23.99
    • US$24.99
    • US$17.99
    • US$67.99
    • US$9.99