Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2022

    Bardzo szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowane. Maszyna jest bardzo prosta w montażu w ciągu 20 minut, z dużą stabilnością bardzo solidnej konstrukcji jest taka sama jak ATOMSTACK a10 lub s10 są takie same. Pozwala na pracę z materiałami, których nie można wykonać z innymi maszynami o mocy 5 watów, ponieważ ma 10 watów. Jestem bardzo zadowolony z maszyny w ciągu kilku dni, zostawię Ci filmy i zdjęcia o tym, jak to działa.Z mojej skromnej opinii polecam tę maszynę dla wszystkich, którzy zaczynają lub q są już zaawansowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Nadal jestem zaznajomiony z jego wykorzystaniem, ale na razie doświadczenie jest dobre, łatwe do montażu i zainstalowania w systemie Windows 10, dobrze parametryzowane w programach, aplikacja mobilna działa trochę trudniej (Atomstack). Jeśli chodzi o akcesoria, rozszerzenie ramki nie jest jeszcze dostępne, ale można użyć pompy powietrza typu Atomstack (w oparciu o wsparcie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2022

    Zamówione bez problemu i dostawa wykonana dzień przed terminem. Maszyna bardzo dobrze umieszczona i doskonale chroniona. montaż bardzo łatwy, ale instrukcja obsługi słaba, ale pomocna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Wspaniała maszyna, wciąż w testowaniu, ale bardzo podobają się wyniki. Dostawa na czas, wszystko jasne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Dobrze zapakowane, i najwyraźniej nie ma podziału elementów. Nadal sprawdzam każdy kawałek i zaczynam montaż. Postaram się wprowadzić trzy fazy, które uważam za ważne. Rozpakowywanie, inspekcja i montaż.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2022

    Świetny produkt. Dostawa przed terminem. Wszystko dobrze zapakowane. Maszyna zgodnie z opisem. Działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Lubię się cieszyć, każdego dnia uczę się więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2022

    Bardzo dobry laser pod względem jakości i ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Bardzo dobry laser, bardzo mocny. Łatwy w montażu po różnych krokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Szybka wysyłka i dobre pakowanie! Jeszcze nie otworzyłem, ale myślę, że jest ok

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$489.99
    • US$264.99
    • US$869.00
    • US$888.88
    • US$199.99
    • US$479.00
    • US$289.99
    • US$439.99
    • US$179.00
    • US$156.99