Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(787)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(787)
    • 5 Star(733)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Produkt przybył z 43 dniami roboczymi, podano jako nieznaną w przekazie pocztowym pomiędzy Cajamar-SP a Várzea Grande-MT. Po tym jak złożyłem skargę, wyszedł na dostawę. Tak samo było z białą skrzynką zgwałconą i otwarta była torba, z której pochodzi kabel USB tbm. Nie wiem, co się naprawdę stało. Jednak produkt jest wysokiej jakości. Prawie zapomniałem, że nie miała oleju do smarowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Cena i jakość są takie same, całkiem odpowiednie urządzenie dla średniej sztywności włosów, plastik nie pachnie, lekki, ładowanie typu c. Podwójne opakowanie, karton i pudełko na prezent w filmie, super- można bezpiecznie kupić na prezent:) Ile będzie służyć nie wiem, ale jeśli podjąłem decyzję o kupnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Idealnie! Pozytywne Przesyłka z Chin na Węgry trwała tylko 23 dni, myślę, że jest to dobre w tej sytuacji pandemicznej. Ostatni raz paczka pochodziła z europejskiego magazynu w Republice Czeskiej prawie tak długo! Produkt jest super, zdjęcia zostały wykonane po pierwszym użyciu. Tnie również duże, długie, bogate włosy bardzo ładnie, dokładnie, gładko, po prostu super. Polecam produkt i sprzedającego wszystkim!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Obcinacz do włosów bardzo dobry i wytrzymały, wykonany z bardzo pięknych materiałów i wydaje się być doskonałe wykonanie. Dla jakości cięcia mogę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolony, bateria wystarcza dużo (Ściąłem włosy dwa razy i nie schodził w dół. Ma dwie prędkości (zmieniasz się przytrzymując przycisk przez kilka sekund) Ładowanie jest szybkie i na szczęście, jeśli bateria nie trzyma więcej ładunku, można bezpiecznie używać go z podłączonym kablem lub ładowarką do telefonów komórkowych, a nawet powerbankiem. Bardzo łatwy w czyszczeniu i demontażu, pędzel jest bardzo przydatny do czyszczenia.Za cenę jaką ma powiedziałbym, że jest bardzo ważny jako produkt, polecam. Tylko „wada" broszura jest tylko w języku chińskim, ale nie ma potrzeby konsultować się z nią, ponieważ jest prosta i intuicja w użyciu. przybyło zgodnie z planem (15 dni) pakiet był nietknięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Opakowanie zgodnie ze specyfikacją sprzedaży, chociaż na opakowaniu wskazuje, że powinno zawierać olej smarowy, to nie pochodzi, dodatkowo wino laminowane łamane i otwierane (z białego pudełka). Inaczej w porządku. Jeszcze nie próbowałam. Sprawdzę to. Jeśli chodzi o dostawę, dotarła szybciej niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Prosty, ładowany nożyk, jest całkiem dobry i mocny niż większość obcinaczy w tym przedziale cenowym do przycinania brody itp. Dla strzyżenia to nie jest dobry pomysł i nie chcę próbować. Plastikowy regulator długości jest słaby i sprawia, że większe ustawienia nie nadają się do użytku. Jest wyposażony w kabel USB typu C do ładowania i szczotkę do czyszczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Jak dotąd wszystko bardzo dobrze, dostawa była u mnie w domu w godzinach popołudniowych. Produkt, którego jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze. Zawierał wszystko, co zostało określone w publikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Doskonała jakość produktu, po tym wszystkim już znamy produkty Xiaomi, a ten przycinarka do włosów nie jest inny, świetny produkt i dobre korzyści kosztowe. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Produkt optymalny, używany i zatwierdzony. Koszt-korzyść powyżej standardu. Bateria dobra, a cięcie nie boli. Jedynym minusem jest to, że nie jest wodoodporny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobre opakowanie, jakość wygląda dobrze, boli, że nie dotarłem z jego smaru, ale nic poważnego, zawiera tylko kabel do ładowania i szczotkę do czyszczenia go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 042
    • Ft9 909
    • Ft5 531
    • Ft4 554
    • Ft7 891
    • Ft9 021
    • Ft5 531
    • Ft5 531
    • Ft10 902
    • Ft7 738
    • Ft13 995
    • Ft11 390
    • Ft15 297
    • Ft13 536
    • Ft6 765
    • Ft12 029
    • Ft12 409
    • Ft4 554