Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(945)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(945)
    • 5 Star(877)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2022

    Παρέλαβα σήμερα το προϊόν αλλά στη συσκευασία, ήταν κομμένο το αυτοκόλλητο και το νάυλον ασφαλείας κομμένο. Άνοιξα να ελέγξω και το σακουλάκι που έχει το καλώδιο ήταν ανοιχτό και έλειπε το μπουκαλάκι με το λαδακι.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Cena i jakość są takie same, całkiem odpowiednie urządzenie dla średniej sztywności włosów, plastik nie pachnie, lekki, ładowanie typu c. Podwójne opakowanie, karton i pudełko na prezent w filmie, super- można bezpiecznie kupić na prezent:) Ile będzie służyć nie wiem, ale jeśli podjąłem decyzję o kupnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Opakowanie zgodnie ze specyfikacją sprzedaży, chociaż na opakowaniu wskazuje, że powinno zawierać olej smarowy, to nie pochodzi, dodatkowo wino laminowane łamane i otwierane (z białego pudełka). Inaczej w porządku. Jeszcze nie próbowałam. Sprawdzę to. Jeśli chodzi o dostawę, dotarła szybciej niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Jak dotąd wszystko bardzo dobrze, dostawa była u mnie w domu w godzinach popołudniowych. Produkt, którego jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze. Zawierał wszystko, co zostało określone w publikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Doskonała jakość produktu, po tym wszystkim już znamy produkty Xiaomi, a ten przycinarka do włosów nie jest inny, świetny produkt i dobre korzyści kosztowe. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Produkt optymalny, używany i zatwierdzony. Koszt-korzyść powyżej standardu. Bateria dobra, a cięcie nie boli. Jedynym minusem jest to, że nie jest wodoodporny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobre opakowanie, jakość wygląda dobrze, boli, że nie dotarłem z jego smaru, ale nic poważnego, zawiera tylko kabel do ładowania i szczotkę do czyszczenia go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Przybyli, starannie zapakowani w dwa pudełka. Spróbowałem działać idealnie, jestem z tego bardzo zadowolony. Mogę go tylko wszystkim polecić! Oh, świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Excellent product for non-professional use. I use it to trim my beard and it works very well, build quality and usb c charging are the differentials for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo szybka dostawa,, szybka wysyłka,,, bardzo dobry produkt,,, z czeskiego przechowywania do SVK w ciągu 3 dni (wow)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.99
    • US$27.99
    • US$26.57
    • US$24.24
    • US$27.71
    • US$523.95
    • US$19.99
    • US$37.99
    • US$11.11
    • US$67.99
    • US$22.49
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$34.49
    • US$32.99
    • US$20.78
    • US$25.40
    • US$10.34