Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(222)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(222)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2021

    first of all . this drone hold by customs in Oman , because it has a camera , after argument, they take of the camera and they release it to me , so if you from Oman and you want to buy it try to contact to the seller to take off the camera if its possible , and buy it separately after you receive the drone . in the end its amazing drone for beginner . thank you all .

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny mały quad, mnóstwo zabawy. Jedna gwiazdka mniej, bo wewnętrzna ramka pękła, a w pudełku jest tylko jeden kawałek ramy, więc nie mogłem naprawić wszystkich. Teraz quady RSG trzymają się dwóch stoi inna sprawa, kiedy się rozwalisz baterie wyślizgną się na zewnątrz i straciłem jedną z nich, więc teraz czekam na moje baterie. Więc założyłem rzep na drona i baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wielki mały quad, zasługuje na wszystko, co zostało o nim powiedziane Tak dużo ponczu, nie dla początkujących, zdecydowanie na zewnątrz Google są rozmiarem dla dzieci, tylko pasują do dorosłych twarzy, trzeba je umieścić w odpowiednim miejscu, aby uzyskać dobre pole widzenia wewnątrz pudełka Kontroler działa w porządku, odchylenie jest bardzo mocne, jak reaguje przepustnica, co utrudnia odchylenie, bez podkręcenia gazu Potrzebowałem dodatkowych zapięciów na przewody silnikowe, prawie przeciąłem jeden podczas mojego pierwszego lotu 😏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Tylko kilka tygodni, ale bateria chyba wybuchnie... Jeśli mój problem z ochroną nałoży już na niego taśmę... Proszę wysłać naprawdę nowe lub QC szczególnie te z łatwopalnym elementem i bardzo często używane, tq.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Przepraszam za późną recenzję, ale leciałem już 20 razy, nie mogłem się doczekać, ten produkt w tej cenie jest niesamowity, 170 RTF ⚡⚡⚡

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Wszystko cudowne, porządek, kasa i wysyłka. Pakiet w super stanie i całkowicie dostarczony, dron natychmiastowy locie bez instalacji lub ustawień przed nim. Czas lotu trochę niski, więc zamów kilka baterii 🔋 dla dłuższego napięcia, zabawy i zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    fantastyczny mały zrobić, idealny dla żebraków!, można latać wewnątrz i na zewnątrz!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Świetny dron!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dron jest doskonały Kontrola jest dobra Gogle są w porządku Poszewka jest kiepskiej jakości Ogólnie jestem zadowolony z tego produktu. Dron jest szybki, ale bardzo łatwy w lataniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft91 245
    • Ft159 276
    • Ft55 862
    • Ft32 808
    • Ft52 244
    • Ft82 822
    • Ft38 842
    • Ft48 587
    • Ft27 074
    • Ft60 523
    • Ft66 894
    • Ft33 764
    • Ft43 779
    • Ft44 595
    • Ft49 300
    • Ft52 240
    • Ft398 838
    • Ft69 761