Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(478)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(478)
    • 5 Star(446)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2020

    Ogólnie jest to zestaw niesamowity początkujący, ale miałem z nim wiele problemów z kontrolą jakości. Rozwijamy się w części: Walizka do przenoszenia jest naprawdę dobra, ale układ pianki mógłby być lepszy. Ładowarka ma tylko 4 porty. 2 dla 1s i 2 dla 2s, Posiada przełącznik do wyboru pomiędzy 4,2v i 4,35v, ale o dziwo działa tylko dla portów 2s. Port 1s zawsze ładuje się do 4,35v, co jest super wkurzające, musiałem dostać kolejną ładowarką 1s. Dwie baterie, które z nim są, to za mało, będziesz chciał kupić co najmniej 5 więcej, aby mieć przyzwoite ilości czasu lotu. Gogle są bardzo małe, prawie dziecięce. Jest z małą skrzynią zasilającą z 1850 w środku. Brakowało gumowej ulgi na drutach, więc musiałem przykleić drut, żeby go nie złamać. Wbudowany w led błyski zielone podczas ładowania i czerwone po jego zakończeniu, co jest przeciwieństwem kontrolera. Sterownik jest trochę za duży i jest ciężki z przodu ze względu na umieszczenie 186550 wewnątrz, co sprawia, że jest irytujące w trzymaniu. Wskaźnik mocy jest bezużyteczny, ponieważ znajduje się za szarym kawałkiem plastiku, co czyni go niewidzialnym. Zbyt wiele razy o tym zapomniałem. Miałem też poważne problemy z przepustnicą przypadkowo trzęsącą się, co sprawiło, że dron był prawie nie do latania, musiałem go otworzyć i ostrożnie wygiąć kciuk, żeby wyczyścić wnętrze pędzlem. Na razie to naprawiło. Wskaźnik LED ładowania świeci na czerwono podczas ładowania i zielony, gdy jest zrobiony, co jest przeciwieństwem gogli. Antena odpadła. Tak, po trzech lotach. Musiałem iść do warsztatu komputerowego i poprosić ich, żeby przylutowali nowy. To co się stało, to że plastikowa pokrywa była trochę za głęboko przycięta, jedyną rzeczą, która trzymała ją w miejscu, był cienki drut w jądrze przewodu. Śruby, które trzymają kamerę są do bani, odkręcają się co kilka lotów, musiałem je lokować w miejscu, co czyni korektę kąta bezużytecznym. Limit znaków..

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Przez lata mówiłem ludziom, żeby kupili jeden z tych zestawów, żeby zacząć od FPV, ale nigdy nie miałem go w rękach, dopóki nie kupiłem go tutaj w Banggood po dość taniej cenie. Emax Tinyhawk II zestaw dla początkujących, jest całkiem niezłym starterem dla FPV. Mały jastrząb II jest jak czołg, można go często rozbić i nie łatwo się złamie. Dlatego jest dobre dla nowicjuszy. Sterownik jest dziwny, ale w tym punkcie cenowym, nie martw się o to. Zestaw Tinyhawk II spełnia zadanie, jeśli chcesz być w powietrzu, i latać, bez oprogramowania lub wiedzy programowej potrzebnej. Gogle dostroiły do dokładnego kanału i pasma, na którym trzeba było włączyć, a dron był wcześniej przywiązany do sterownika. W 100% gotowy do lotu. Zdecydowanie polecam pilotowanie malutkiego jastrzębia II tylko na baterii 1s, zwłaszcza jako początkujący. Jeśli latasz 2s upewnij się, że wybierzesz odpowiedni profil! Osobiście podoba mi się jak leci na jedynkach najlepiej, silniki są naprawdę specjalnie przygotowane do lotu 1s. Jeśli chcecie zobaczyć nagranie z lotu, nakręciłem tu film https://www.youtube.com/watch?v=XAu681Ud0HU Gogle są rozsądne. Nie nadwyrężyły mi oczu, nie czuły się ciężkie, i mają ogniskową regulację suwaka. Byłem szczęśliwy, że pasują do moich okularów. Jeśli nosisz okulary, a ramki nie są ogromne, powinny pasować do tych gogli! Niestety nie ma DVR na goglach, a tego właśnie chciałbym mieć. Jeśli chcesz zmienić nadajnik i gogle w przyszłości, mały jastrząb będzie z nimi pracował. Kupujesz drona, którego możesz używać, jeśli lubisz hobby FPV. Gogle będą również pracować z każdym innym dronem opartym na analogu, więc jeśli zakupić lepsze gogle w przyszłości, możesz je zatrzymać jako przejażdżkę dla przyjaciół i rodziny. :)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Świetny mały dron. Za 120 funtów dostaniesz świetną ofertę. Wszystkie opakowania są dobrej jakości. W opakowaniu znajduje się jedna bateria 1S i jedna 2S. Proponuję, żeby pierwszy raz użył pan mniejszej baterii, ponieważ bardzo ładnie się z tym radzi. Jakość na słuchawce dusplay jest bardzo dobra. To jest idealne dla kogoś, kto chce nauczyć się latać FPV. Ale kup więcej baterii. Jeden trwa tylko kilka minut i będziesz chciał więcej czasu antenowego. Możesz dostać paczkę 4 600mh baterii za około 15 funtów, jeśli spojrzeć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Przybyli około 4 do 5 dni wcześniej niż przewidywano, bezpiecznie zapakowani. Produkt był w idealnym stanie, a jego niesamowity mały dron. Dla moich pierwszych kroków do quad latanie jego góra musi przez...brak instrukcji więc jest trochę mylące na początku, ale wszystkie pliki pdf można znaleźć online bardzo szybko. Miał około tygodnia, a to fantastyczny mały dron dla początkujących zawodowców. Trwały, szybki, lekki. Idealne w pomieszczeniach, ale dawka działa dobrze na zewnątrz w świetle bez wiatrów co najmniej 450 stóp. Bardzo polecam

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Zamówiłem dwa zestawy RtF TH2, jeden dla mojego kuzyna. Mam go od miesiąca, jest to naprawdę dobry wewnętrzny ulotka dla początkujących i zawodowych (naprawdę wymaga bicia). Malutki jastrząb 2 lata najlepiej na 1s wewnątrz, a w nie wietrzny dzień jest naprawdę fajnie latać na zewnątrz. Ustawiłem limit kąta na 45°, żeby mieć trochę większą prędkość, bo latam w stodole na typowej holenderskiej farmie. Upewnij się, że zamówisz dodatkowe baterie, ponieważ czas lotu wynosi średnio 3,5 min do 4 min w pomieszczeniu, a dla mnie 2,5 min na zewnątrz na 1s z pełnym odgięciem kija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2020

    Przybył za 10 dni. Paczka bez wad, dobre opakowanie. Dron jest naprawdę zabawny, wytrzymały i praktyczny w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Mój TH2 przybył (mimo, że wydawało się to wiecznością) właściwie przed „oczekiwaną datą dostawy". Dokładnie 4 dni wcześniej. Rozpakowałem i naładowałem wszystko i wziąłem na przejażdżkę. Poza najmniejszym wgnieceniem w worku do przenoszenia (które z pewnym ciśnieniem od wewnątrz może być prawdopodobnie wygładzone) Wszystko działało idealnie. Zalecałbym uzyskanie dobrej ładowarki i tony więcej baterii, nie dlatego, że ładowarka jest do bani, ale dlatego, że prawdopodobnie będziesz chciał zrobić stertę równoległego ładowania, jak się uzależnisz od razu. To mój pierwszy dron FVP, i muszę powiedzieć, że czuję się jakbym kupił odpowiedni pakiet jako zestaw startowy! 100% polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Do UE dotarł w ciągu 10 dni. Wszystko działa i łączy się na pierwszym kliknięciu-nie trzeba się dostosować. To mój pierwszy dron FPV, w środku lata jak rakieta, nie mogę się doczekać, żeby się z nim wydostać!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Fantastyczny mały Dron. Świetny zestaw RTF. Gogle są świetne. Radio jest dobre dla początkujących, ale bardziej doświadczeni piloci będą chcieli go powiązać z pełnym rozmiarem TX. Emax zawsze dodaje świetne dodatki, takie jak dodatkowe rekwizyty, naklejki, śruby, elastyczne, a nawet mały śrubokręt. W zestawie walizka jest świetna i trzyma wszystko bezpiecznie. Dron jest super lekki, ale rama jest elastyczna, ale mocna. Przeżył już kilka wypadków wokół domu. 1s jest idealny do latania wewnątrz pomieszczeń, podczas gdy 2s utrzymuje się na zewnątrz również. Gorąco polecam ten zestaw RTF.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Wszystko zgodnie z obietnicą! Doskonały mały dron! Bardzo stabilny. To nie nadaje się jako pierwszy dron dla dzieci. Jest to lepsze dla tych, którzy chcą na początek zdobyć dobry szczyt w FPV-racing drony. Małe okulary do czytania mogą zmieścić się w goglach. Nie ma korzyści ze zdobycia baterii 2s! Działa tak długo, jak z jedynkami, a silniki nie są tak gorące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$489.99
    • US$579.99
    • US$284.99
    • US$110.99
    • US$139.99
    • US$555.99
    • US$504.99
    • US$150.99
    • US$528.99
    • US$219.99
    • US$317.99
    • US$129.94
    • US$159.99
    • US$379.99
    • US$169.99
    • US$298.99
    • US$213.39
    • US$41.57