Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(423)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(423)
    • 5 Star(397)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Przez lata mówiłem ludziom, żeby kupili jeden z tych zestawów, żeby zacząć od FPV, ale nigdy nie miałem go w rękach, dopóki nie kupiłem go tutaj w Banggood po dość taniej cenie. Emax Tinyhawk II zestaw dla początkujących, jest całkiem niezłym starterem dla FPV. Mały jastrząb II jest jak czołg, można go często rozbić i nie łatwo się złamie. Dlatego jest dobre dla nowicjuszy. Sterownik jest dziwny, ale w tym punkcie cenowym, nie martw się o to. Zestaw Tinyhawk II spełnia zadanie, jeśli chcesz być w powietrzu, i latać, bez oprogramowania lub wiedzy programowej potrzebnej. Gogle dostroiły do dokładnego kanału i pasma, na którym trzeba było włączyć, a dron był wcześniej przywiązany do sterownika. W 100% gotowy do lotu. Zdecydowanie polecam pilotowanie malutkiego jastrzębia II tylko na baterii 1s, zwłaszcza jako początkujący. Jeśli latasz 2s upewnij się, że wybierzesz odpowiedni profil! Osobiście podoba mi się jak leci na jedynkach najlepiej, silniki są naprawdę specjalnie przygotowane do lotu 1s. Jeśli chcecie zobaczyć nagranie z lotu, nakręciłem tu film https://www.youtube.com/watch?v=XAu681Ud0HU Gogle są rozsądne. Nie nadwyrężyły mi oczu, nie czuły się ciężkie, i mają ogniskową regulację suwaka. Byłem szczęśliwy, że pasują do moich okularów. Jeśli nosisz okulary, a ramki nie są ogromne, powinny pasować do tych gogli! Niestety nie ma DVR na goglach, a tego właśnie chciałbym mieć. Jeśli chcesz zmienić nadajnik i gogle w przyszłości, mały jastrząb będzie z nimi pracował. Kupujesz drona, którego możesz używać, jeśli lubisz hobby FPV. Gogle będą również pracować z każdym innym dronem opartym na analogu, więc jeśli zakupić lepsze gogle w przyszłości, możesz je zatrzymać jako przejażdżkę dla przyjaciół i rodziny. :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Świetny mały dron. Za 120 funtów dostaniesz świetną ofertę. Wszystkie opakowania są dobrej jakości. W opakowaniu znajduje się jedna bateria 1S i jedna 2S. Proponuję, żeby pierwszy raz użył pan mniejszej baterii, ponieważ bardzo ładnie się z tym radzi. Jakość na słuchawce dusplay jest bardzo dobra. To jest idealne dla kogoś, kto chce nauczyć się latać FPV. Ale kup więcej baterii. Jeden trwa tylko kilka minut i będziesz chciał więcej czasu antenowego. Możesz dostać paczkę 4 600mh baterii za około 15 funtów, jeśli spojrzeć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Do UE dotarł w ciągu 10 dni. Wszystko działa i łączy się na pierwszym kliknięciu-nie trzeba się dostosować. To mój pierwszy dron FPV, w środku lata jak rakieta, nie mogę się doczekać, żeby się z nim wydostać!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Szybka wysyłka z magazynu UE! Nowo wszedł w obszar i z Tinyhawk 2 i zestawu jesteś więcej niż dobrze wyposażony na początek. Polecam każdemu początkującemu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    As a total beginner, I'm really impressed with the drone, but I am already starting to think I should have bought the goggles and controller separately. The controller is a little glitchy but seems to resolve itself with a restart and the goggles are quite small. That being said, the picture quality is really very good for the price. As a hassle free starter kit, it really is a good choice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Działa bardzo dobrze! Trochę ciężko latać z użytkownika Mavic, ale jest łatwy do nauki na nim, jest bardzo trwały, wytrzymuje kilka awarii. Będziesz chciał kupić kilka dodatkowych baterii, ja kupuję kilka baterii 1S. Jedyny minus, jaki mam to, że bateria 2S została spuchnięta, to nie jest duży problem, ponieważ nie planowałem jej użyć. Kontroler i gogle przyszły przed synchronizacją, co jest dobre, nie ma instrukcji fizycznej, ale jest kod QR, który bezpośrednio wysyła cię do instrukcji cyfrowej. Gogle są miłe, ale kontroler wydaje się trochę tani w porównaniu z innymi, których używałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Bardzo fajny sprzęt jak na początek. Polecam. Nadaje się do latania po mieszkaniu i po ogrodzie. Bardzo wrażliwy na wiatr więc odpada. Okulary nawet fajne ale boli brak DVR i słabe antenki. Pilota odrazu zamieniałem na Taranisa. Obowiązkowo trzeba zamówić pakied dodatkowych baterii + ładowarkę najlepiej taką samą jak w zestawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Świetnie, że latasz po domu i podwórku. Dużo zabawy, łatwe do latania i prawie zero ustawione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dostarczenie wykonane, dobrej jakości produkt i bardzo dobrze zapakowane. Świetny mały dron dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Zamówiona w dniu 08.01, wysłana w dniu 09.01, paczka otrzymana w dniu 15.01! Tylko tydzień, aby dostarczyć to jest po prostu piękne!!! Dziękuję bardzo Banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 853
    • Ft46 825
    • Ft9 563
    • Ft9 563
    • Ft124 235
    • Ft11 035
    • Ft8 279
    • Ft36 950
    • Ft41 409
    • Ft45 621
    • Ft32 808
    • Ft27 074
    • Ft30 387
    • Ft78 362
    • Ft44 595
    • Ft82 822
    • Ft66 894
    • Ft24 844