Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(461)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(461)
    • 5 Star(435)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2020

    Świetny dron!, można latać wewnątrz (z bateriami 1S) lub nawet na zewnątrz, zarówno z bateriami 1S i 2S, z tymi ostatnimi staje się naprawdę bardzo reagujący i szybki, nawet za dużo, odpowiedni zarówno dla eksperta jak i początkującego, Wytrzymałe i użytkowe w pomieszczeniach, dzięki małym rozmiarom, bardzo przydatne w nadchodzącej zimie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    To powinien być mój pierwszy dron, który mógłby mi zaoszczędzić wiele rekwizytów. Rozbił się na słupach trampoliny z prędkością poszedł popływać w kałużach i błocie Mój 11 Yo pomyślał, że dobrze byłoby latać nim w deszczu, kiedy byłem w pracy czyszczenie hamulców i gorąca woda rozpuścić brud obracać silniki ręcznie, gdy polewając je gorącą wodą, a następnie spryskiwać hamulec, umieścić na kominku do wyschnięcia lub na słońcu upewnić się, że odbiornik jest woda szczelna ciepło owijane szczypnąć końcówki, gdy jest jeszcze gorące z okładem kurczy. Nie wymienił rekwizytów trzeba będzie uzyskać więcej baterii odbiornik I zainstalowany jest frysky

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Bardzo ładny quad FPV, nawet lepszy od tego, czego się spodziewałem po kilku miesiącach, ten mały facet po prostu się rozdziera. 1s lub 2s, ale uzyskać więcej baterii, jak będzie przykro z konieczności ponownego ładowania przez wieki po zaledwie kilku minut, zwłaszcza jeśli jesteś nowy i uczysz się latać. Aparat jest naprawdę dobry w tej jednej ogromnej aktualizacji z poprzednich modeli emax lata trochę przydusić na 1s, jak również pod fabryczną melodią, choć to nie było garbienie się sam. Bardzo zadowolony z tego zakupu i dostarczone w ciągu tygodnia dobrze, więc dzięki Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Naprawdę kocham tego mini Drona! Główne cechy: stabilność, nerwowość i solidność. Jego polipropylenowa rama jest bardzo odporna ze względu na pewną elastyczność, co czyni ją idealną dla początkującego. Zakres również bardzo prawidłowy ponad 4 minuty w 1S wewnątrz. Jakość aparatu jest zadowalająca, jeszcze nie wypróbowany na zewnątrz niestety z pogodą. Mogę polecić tego Drona tylko dla każdego, kto szuka wydajności i trwałości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Kupiłem ten produkt i od razu byłem dobry. Świetna jakość, świetna wydajność. Sprawa jest bardzo wygodna i pozwala uniknąć tak wielu problemów. Baterie są dwa i mogę wytrzymać około 8 minut lotu. (Przetłumaczone Google Translate) Polecam gorąco zabrać innych do długiej zabawy. Ładowarka usb jest naprawdę wygodna i praktyczna. Minusy: tylko jeden śruby, które trzymają kamerę, mają tendencję do łatwego odkręcania, muszą być sprawdzane zarówno przed, jak i po locie. O Banggod są wyjątkowe zawsze gotowe do rozwiązania problemów i pomóc, jak zawsze z wszystkich problemów zakupionych od nich.Mogłem pisać godziny mówiąc o pomocy, która jest naprawdę wyjątkowa. Najpierw ty myślę, że ich motto jest takie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wielki Kopter na czas pomiędzy lub wewnątrz. Mój pierwszy dron i mój wieczny towarzysz! Kopter może zabrać ze sobą Insta360go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Super dostawa z BG jak zwykle, bardzo zadowolony z tbe quad jak reklamowano, uaktualnienia do kamery itp... Warto, aby początkujący fpv'er jak ja, polecam to bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Otrzymałem produkt dobrze, a to jest mój drugi zakup. Dobrze go użyłem, byłem zszokowany i spłukany, więc kupiłem go ponownie. To dobrze dla mnie, początkującego, latać. Nadszedł czas, aby latać szybko i zręcznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Wszystko zgodnie z opisem! Podłączone do betalotu z baterią, testowanymi czujnikami i silnikami, wszystko działało jak czar. Nie było dla mnie podręcznika. Jeśli twój też nie istnieje, możesz go łatwo znaleźć na stronie wsparcia Emax.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Dronik przyszedł nawet dość dobrze zapakowany o prócz tego ma swoje opakowanie które jest dość fajne do przechowywania jego i jego wyposażenia wygląda na dość solidnego a pyzatym jest OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35,734
    • Ft62,386
    • Ft37,551
    • Ft36,340
    • Ft29,710
    • Ft34,220
    • Ft33,311
    • Ft34,220
    • Ft6,660
    • Ft28,302
    • Ft78,740
    • Ft45,426
    • Ft27,557
    • Ft75,712
    • Ft30,586
    • Ft29,071
    • Ft75,712
    • Ft17,260