Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(227)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(227)
    • 5 Star(218)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Kupiłem malutkihawk2freestyle i zamówiłem go szybko, ponieważ jeden z silników był zepsuty (^-^) Kupiłem to, bo to był rzadki, gotowy quad Sprawdziłem silnik nr 3, bo się zepsuł Jedno cięcie u podstawy cewki Czy Emax nie testuje? Wystarczy skontaktować się z Banggood, aby wysłać e-maile i filmy (Nawet jeśli wyślesz obraz i film dołączony do niego od początku, zostanie on wysłany ponownie.) Zawsze miej co najmniej 3 do 5 e-maili Często nie będziesz mógł pisać recenzji Postanowiłem zamówić część zapasową za kłopotliwe 12$ i krótki czas Kupiłem go i zauważyłem To nie jest jak silnik w kadłubie Silnik kadłuba nie ma kabla, który mógłby podłączyć się do RSG, więc jest zawieszony Jeśli pociągniesz kabel na gałęzi, przetnie się u podstawy cewki w ten sam sposób Ale silnik, który przybywa, jest przymocowany do podstawy silnika Gdybym wiedział, kupiłem cztery i wymieniłem wszystkie To było tak Cokolwiek to jest, zainstaluj zewnętrzny odbiornik, kiedy nie może latać Zmiana pozycji anteny VTX Aparat zmieniony na RunCam feniks2nano Zmień silnik i możesz wyruszyć w swój pierwszy lot(^-^) Dobrze by było dodać zmianę silnika do własnego elementu malutkiegohawk2freestyle (?)(^-^)w

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Dopo una caduta rovinosa il motore non girava più in maniera fluida. Una volta montato ha cominciato a girare cone prima. Si adatta perfettamente al Emax Tinyhawk 2 Freestyle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Doskonałe silniki pochodzą już z wzmocnienia w części kabli, które zapobiegają pęknięciu kabli, gdy są one ciągnięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Nie próbowałem jeszcze, ale wygląda tak samo jak oryginalne, szybkie wysyłki do Serbii! dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Szybka wysyłka w ciągu 10 dni kup silniki 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Tak jak w formie, mój Mały Jastrząb 2 dostaje absolutne lanie! Rozbiłem go na drzewa, ściany, dzieci i podłogę! Ciągle wraca po więcej. Dron jest idealny dla nowicjuszy, ponieważ jest tak wytrzymały, że silnik, który potrzebowałem wymienić padł, ponieważ próbowałem wcisnąć 8mmm m2 w niego, gdzie powinienem użyć 4mm 😅 więc uszkodzenie było wyłącznie z mojej winy 🤣. Zalecałbym te silniki 1s w każdej 1s budują tam dość cicho i rozrywają jak MF! Bliźniacze z Avą Rush 2.5 rekwizyty są super motorami!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Jest bardzo kompletny. Podobał mi się szczegół naklejek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Zakup dodatkowy jako zapas Zwykle latam 5 cali, więc nie mam dość mocy i prędkości, żeby się odbić Ten malutkihawk2freestyle lata wygodnie(^-^) Staliśmy się naszym ulubionym samolotem z batlotem i zmianą rekwizytów, więc kupujemy części zamienne Ale to nie silnik, który może się złamać, ale to może być FCinESC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Nadchodzi szybko szczyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Przyszedł w torbie. Zamiennik silnika dla Tinyhawk & 4 zestawy śrub - 7(stal)/6/5/4mm. Wszystko dobrze 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.92
    • US$19.99
    • US$9.23
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$17.31
    • US$14.99
    • US$20.99
    • US$30.02
    • US$239.99
    • US$5.49
    • US$5.59
    • US$13.99
    • US$29.61
    • US$12.34
    • US$10.99
    • US$6.92
    • US$21.93