Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2020

    Kupiłem go dla bratanka na święta Żebym mógł przejrzeć pudełko ( To jak psychiatra owinięty, więc nie może zajrzeć do środka Ale na zewnątrz jest 5 gwiazdek Miałem zapasowy zestaw 009, więc mam tylko kontroler samochodu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dużo mniejsze niż sobie wyobrażałem, ale ogólnie dużo zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Kam
    DE
    02/03/2021

    Świetny produkt! Dużo zabawy, zwłaszcza jeśli jesteś już w FPV. Jeśli jesteś nowy, to dobry początek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Wysłali to do kupca, to prezent i adres dostawy, powiedz im, że to kolejny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Naprawdę zabawne i dobrze zrobione. Kupiłem dwa i bawiłem się z synem po całym domu! Zalecane do zakupu innych baterii, ponieważ ta dostarczana trwa 10/15 minut. Bardzo jasne nawet dla takich jak ja, którzy nic nie wiedzą o FPV. Udało mi się ustawić częstotliwości we właściwy sposób w dwie minuty. Nawet okulary są dobrze wykonane. Na pewno nie profesjonalna, ale dobrze wykonana. Wygląda dobrze w każdych warunkach. Przewodnik jest bardzo przyjemny! Sterowanie i akcelerator są postępowe, co czyni wszystko bardziej precyzyjne. Istnieje również przycięcie bezpośrednio na pilocie: aby je naprawić nie trzeba nawet się zatrzymać! Za ile kosztują są zalecane! Nawet dla bardzo młodej widowni. =SYM=--------------- Naprawdę zabawne i dobrze zrobione. Kupiłem dwa i gram z synem po całym domu! Zalecane kupowanie innych baterii, ponieważ dostarczana trwa 10/15 minut. Podręcznik jest w języku angielskim. Bardzo jasne nawet dla takich jak ja, którzy nie wiedzą nic o Fpv. Udało mi się skonfigurować częstotliwości we właściwy sposób w dwie minuty. Nawet okulary są dobrze wykonane. Zdecydowanie nie profesjonalny, ale dobrze zrobiony. Widać dobrze w każdych warunkach. Przewodnik jest bardzo przyjemny! Sterowanie i akcelerator są postępowe, co czyni wszystko bardziej precyzyjne. Istnieje również przycięcie bezpośrednio na pilocie: aby je naprawić nie trzeba nawet się zatrzymać! Za ile kosztują są zbyt polecane! Nawet dla bardzo młodej widowni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    To świetna zabawa dla mojego wnuka (5) i mojej wnuczki (8). Muszę otworzyć wszystkie parterowe drzwi, a oni zobaczą, kto jeździ najszybciej po domu. Całe szczęście, że mam dużo baterii z moich małych osłów, żeby je utrzymać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Mam gogle, które są reklamowane. W zasadzie to jedyny powód, dla którego zamówiłem ten przedmiot. Więc to jest najlepsza ocena, jaką mogę dać, dopóki tego nie rozwiążemy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    Doskonały samochód z pilotem, idealny do zwiedzania wszystkich pokoi w domu na poziomie podłogi! Kontrola reaguje bardzo dobrze w 90m2 mieszkania, mój 6 letni syn docenił to i nauczył się natychmiast! Czas pracy baterii jest bardzo niski, ale z akumulatorów 450mAh można wydłużyć czas odtwarzania, polecam! Bardzo szybka dostawa z DHL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Szybka wysyłka do Irlandii, produkt dobrze budować wysokiej jakości, dobrze zapakowany i za cenę nie można się pomylić, świetna zabawa dla całej rodziny. Moje dzieci to uwielbiają! Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Uwielbiam ścigać Patterdale'a Terriera w domu w FPV. To ma szansę gonić mnie. Uwielbiam ten samochód RC FPV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 363
    • Ft7 529
    • Ft3 010
    • Ft9 608
    • Ft12 049
    • Ft8 349
    • Ft28 921
    • Ft13 856
    • Ft7 228
    • Ft24 703
    • Ft42 479
    • Ft16 267
    • Ft10 542
    • Ft2 588
    • Ft21 539
    • Ft26 975
    • Ft31 633
    • Ft78 034