Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-12 11:59:14

    Super FUN easy to use! Great for Kids aaand Dads ;) Get extra batteries here https://www.banggood.com/custlink/DvvmQrIqWU

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-21 07:32:06

    Perfect Indoor winter fun=)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-13 14:40:44

    Excellent fun! Fast delivery to UK. Well packaged. Obviously made to a cost but for the price it's a great set.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-27 09:19:30

    awesome for the price

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 11:14:55

    Petit bolide fun et solide qui procure de bonnes sensations ! Ma review sur YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=f9Vxh8ptsYo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 07:56:03

    This is great fun for my grand son (5) and my grand daughter (8). I have to open all the ground floor doors and they see who can drive around the house fastest. Its lucky I have a lot of 1s batteries from my tiny whoops to keep them going.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 19:35:03

    boa qualidade chegou como o descritivo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-26 17:58:43

    Fast shipping to Ireland, product well build great quality, well packed and for the price of it you can’t go wrong, great fun for all the family. my kids love it! would recommend this product.

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>