Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(177)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(177)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2020

    Naprawdę zabawne i dobrze zrobione. Kupiłem dwa i bawiłem się z synem po całym domu! Zalecane do zakupu innych baterii, ponieważ ta dostarczana trwa 10/15 minut. Bardzo jasne nawet dla takich jak ja, którzy nic nie wiedzą o FPV. Udało mi się ustawić częstotliwości we właściwy sposób w dwie minuty. Nawet okulary są dobrze wykonane. Na pewno nie profesjonalna, ale dobrze wykonana. Wygląda dobrze w każdych warunkach. Przewodnik jest bardzo przyjemny! Sterowanie i akcelerator są postępowe, co czyni wszystko bardziej precyzyjne. Istnieje również przycięcie bezpośrednio na pilocie: aby je naprawić nie trzeba nawet się zatrzymać! Za ile kosztują są zalecane! Nawet dla bardzo młodej widowni. =SYM=--------------- Naprawdę zabawne i dobrze zrobione. Kupiłem dwa i gram z synem po całym domu! Zalecane kupowanie innych baterii, ponieważ dostarczana trwa 10/15 minut. Podręcznik jest w języku angielskim. Bardzo jasne nawet dla takich jak ja, którzy nie wiedzą nic o Fpv. Udało mi się skonfigurować częstotliwości we właściwy sposób w dwie minuty. Nawet okulary są dobrze wykonane. Zdecydowanie nie profesjonalny, ale dobrze zrobiony. Widać dobrze w każdych warunkach. Przewodnik jest bardzo przyjemny! Sterowanie i akcelerator są postępowe, co czyni wszystko bardziej precyzyjne. Istnieje również przycięcie bezpośrednio na pilocie: aby je naprawić nie trzeba nawet się zatrzymać! Za ile kosztują są zbyt polecane! Nawet dla bardzo młodej widowni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Kam
    DE
    02/03/2021

    Świetny produkt! Dużo zabawy, zwłaszcza jeśli jesteś już w FPV. Jeśli jesteś nowy, to dobry początek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Kupiłem go dla bratanka na święta Żebym mógł przejrzeć pudełko ( To jak psychiatra owinięty, więc nie może zajrzeć do środka Ale na zewnątrz jest 5 gwiazdek Miałem zapasowy zestaw 009, więc mam tylko kontroler samochodu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dużo mniejsze niż sobie wyobrażałem, ale ogólnie dużo zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Uwielbiam ścigać Patterdale'a Terriera w domu w FPV. To ma szansę gonić mnie. Uwielbiam ten samochód RC FPV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Samochód rewelacyjny, lekki, zwinny, szybki, łatwo nawraca na małej powierzchni, wymienne baterie lipo 1S co sprawia że zabawa będzie dłuższa. Kamerka FPV daje bardzo ładny obraz. Radio wygodnie leży w dłoni, co powoduje łatwe sterowanie, zasilane na 3 baterie AA, brak w zestawie. Gogle trochę małe (dla mnie), ale dla dziecka będzie OK. Jedna antena w zestawie, ale można dwie podłączyć lepszej jakości, co da większy zasięg wizji. Bateria li-ion do gogli w zestawie. Ogólnie fajna zabawa, myślę że synowi się taki prezent spodoba. Wystarczy wszystko włączyć i już działa, nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Szybki transport. Bardzo śmieszne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Mam gogle, które są reklamowane. W zasadzie to jedyny powód, dla którego zamówiłem ten przedmiot. Więc to jest najlepsza ocena, jaką mogę dać, dopóki tego nie rozwiążemy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Szybka wysyłka do Irlandii, produkt dobrze budować wysokiej jakości, dobrze zapakowany i za cenę nie można się pomylić, świetna zabawa dla całej rodziny. Moje dzieci to uwielbiają! Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Świetny mały samochód fpv, niektóre części są trochę kruche, więc polecam go do wewnątrz i trzymać się z dala od skoków i rzeczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.99
    • US$21.99
    • US$55.99
    • US$12.99
    • US$97.99
    • US$35.99
    • US$55.99
    • US$159.99
    • US$143.99
    • US$157.49
    • US$55.05
    • US$55.99
    • US$95.99
    • US$25.99
    • US$99.99
    • US$66.99
    • US$151.99
    • US$98.99