Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Szybka dostawa i otrzymana w 3 dni. Dobry produkt, który pasuje do tego, czego oczekiwałem. Polecam tylko wziąć dodatkowe baterie, ponieważ 1 bateria jest zbyt fair.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Długo szukałem taniego drona FPV z okularami VR i w końcu odkryłem Emax EZ Pilot. Bardzo dobre recenzje, ekscytujące filmy od innych kupców. Wszystko poszło świetnie, dron robi dobre wrażenie, okulary działają niesamowicie dobrze. Sterownik wydaje się zbyt duży, ale nic dramatycznego. Niesamowite, jak wiele technologii pasuje i działa na tak małej przestrzeni! Niestety, w drugim locie podróżowałem przez minutę na wysokości około 1,5 metra coś (prawdopodobnie lampa) dotykało (w środku), w wyniku czego nagle obraz zniknął. Uzbrajam się, a kiedy zobaczyłem drona, musiałem zrozumieć, że kamera (soczewka) wypadła. Inaczej nie było żadnych uszkodzeń. Niestety, nie da się odłożyć kamery, ponieważ nie trzyma się. Prawdopodobnie nie był dobry w produkcji kleju, tak że nawet podczas niewielkiego zderzenia kamera wypadła. Bardzo szkoda. Mam nadzieję, że był to tylko jeden błąd produkcji, ponieważ do tego czasu dron był naprawdę zabawny. Dlatego ostrożny 4/5 gwiazdek. Mam też nadzieję, że ktoś rozpozna to z Banggoodem jako sprawę gwarancji. W końcu, 4-zamienne śmigła są wysyłane, ale nie ma wymiany kamery.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dziękuję bardzo dobry zestaw lotów Chciałbym więcej baterii, bo nie możesz mi ich wysłać. - Nie. I aora, by cieszyć się apoco.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bardzo zabawny dron odpowiedni dla tych, którzy chcą nauczyć się pilotować w HPV, nawet dla dzieci. Można łatwo latać nawet na zewnątrz, dopóki nie ma wiatru. Ma trzy tryby lotu. Czas trwania każdej baterii wynosi około 4-5 minut. Zalecam umieścić żywicę eposydica wokół podstawy obiektywu kamery, aby zapobiec ewentualnemu oderwaniu się i uszkodzeniu od Dron na wypadek silnych uderzeń, jakie mi się przydarzyło podczas pierwszego lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Dron ma tryb dla początkujących, który pozwala pilotom na szybkie loty z dronem. Więc jeśli jesteś absolutnie początkującym, to jest miło, ale jeśli jesteś bardziej zaawansowanym pilotem, zdobędę innego drona, który pozwala ci przejść na tryb 'acro'. Ale to działa bardzo dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Gratulujemy sprzedaży bardzo dobrze zapakowanego produktu, i wysokiej jakości super polecam, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Przyjechał 9/10 wcześniej niż się spodziewaliśmy! Aby fpv dla początkujących gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    this is one of the best fpv kits out there defiantly recommend to buy if you are a beginner practice a lot and very durable

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Zgodnie z opisem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Tylko to, co zamawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 534
    • Ft26 638
    • Ft26 638
    • Ft51 463
    • Ft5 144
    • Ft9 079
    • Ft7 868
    • Ft6 657
    • Ft9 079
    • Ft11 804
    • Ft11 886
    • Ft9 987
    • Ft117 767
    • Ft178 615
    • Ft209 798
    • Ft54 188
    • Ft180 874
    • Ft44 500